Незалежний пружинний блок Pocket Spring збірки 320 шт / м2 - Gash

01 Листопад 2018

Незалежний пружинний блок Pocket Spring сотової збірки 320 шт / м2Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Незалежний пружинний блок Pocket Spring сотової збірки 320 шт / м2

На сьогоднішній день, блоки незалежних пружин Pocket Spring - найпопулярніше ядро ​​для матраців в світі.

Поряд з широким діапазоном жорсткостей, які на їх базі можна побудувати, незалежні пружинні блоки мають:

  • хорошу висоту, яка є конкурентною перевагою
  • невисоку в порівнянні з якісними пінами ціну (при високій висоті!)
  • вимагають невеликих масивів ізоляції над собою, щоб отримати на виході повноцінний матрац.

Незалежні пружини - це нове слово на ринку?

Однозначно так. Перед тим як читати нижче, прочитайте статтю про залежні пружини Боннель.

  • Без ефекту гамака.

Завдяки реальної незалежності кожної окремої пружини, екстремальна навантаження на одну зону абсолютно жодним чином не впливає на сусідні пружини, не тягне їх разом з собою вниз, а значить, кожна зона Вашого тіла отримує свою персональну підтримку від незалежного пружинного блоку.

  • Нульовий ефект хвилі. Або практично нульовий.

На жаль, крім пружин існує обов'язковий за технологією ізоляційний шар між пружинами і настилами, + самі настили бувають жорсткі (і передають коливання), + чохол може трохи передавати коливання. Але в порівнянні з пружинами Боннель будь-який матрац на незалежному пружинному блоці, навіть з кілотонн кокоса - це матрац з нульовим ефектом хвилі!

  • Незалежність - максимальна тиша та спокій.

Звичайно ніякий пружинний блок не зрівняється з беспружинником по тиші і нульового ефекту хвилі. Але в порівнянні з Боннель - pocket spring надзвичайно тихий і спокійний пружинний блок. Чого-чого, а залізного хрускоту ви 100% не відчуєте! Нерідко зустрічається характерний хрускіт незалежного Покета, коли сусідні пружини в ході активної модуляції стикаються і клацають. Але це не критично і є об'єктивною особливістю конструкції незалежного пружинного блоку.

А які вони бувають, Pocket Spring?

Самі найрізноманітніші! Ключових технічних характеристик у Pocket Spring аж 6 штук:

  • Висота пружин (зустрічаються найрізноманітніші види висотою від 3 до 20 см);
  • Кількість пружин на м2 (тут може бути від 190 до 2000 пружин на метр квадратний);
  • Товщина дроту (це безпосередньо впливає на жорсткість і довговічність, можуть бути як підвищеної жорсткості, для диванів - так і понадм'ягкі, для подушок);
  • Розташування пружин (рядна збірка - класика на ринку (більше 90% матраців),
  • Cотовая збірка - для найвимогливіших.
  • Пружина в пружині - екзотика).

І як же у всьому цьому тоді розібратися?

Спокійно! У матрацах склалася досить проста традиція. Товщина дроту у всіх однакова 1,6-1,8 мм. Основна висота пружин - 14 см (дуже рідко - 13 см (польські та німецькі матраци), зовсім іноді - 12 см). 16 см пружини ми бачили лише одного разу, в американському наддешева дуже м'ягкому матраці Ікеа. Тому з вибором висоти особливо не заморочуйтесь. 14 см і 14 см. Більше нічого немає.

Ось і ладушки. А як же щільність пружин на м2?

Так, це важливе питання, яке втім, теж переоцінене. Якщо взяти до уваги, що стандартна цифра на ринку - 256-272 шт / м2, в яку не входить всього лише 5% вироблених матраців, то вибір не так вже й великий. Переважна маса матраців виконується на рядном покеті, його і беріть. Хочете краще - шукайте тих що точно використовує сотовий покет, або покет з 400-500-700-1000 пружин на м2. Але пам'ятайте! Надзвичайно часто виробники матраців користуючись неграмотністю покупця (і незнімними чохлами) маніпулюють маркетинговими назвами і обманюють споживача наліво і направо.

Завдяки цьому:

  • Звичайний рядний покет може мати назву S1000;
  • Звичайний рядний покет 256 шт / м2 можна назвати покет шахової збірки 310 шт / м2;
  • Звичайний рядний покет можна назвати 4D пружинами Flexy720;
  • Звичайний рядний покет можна намалювати втричі щільніше, щоб виглядало як 1500 шт / м2.

Ого! Гаразд, а чому сотовий покет краще рядного? Така велика різниця?

Так, на жаль, різниця досить велика. Сотовий покет ми вважаємо практично в 2 рази більше ефективним, ніж рядний. У цій позиції є 2 ґрунтовних пояснення:

  1. Сотоовий покет забезпечує більш рівномірну і розподілену по площі зворотню точкову підтримку. Здавалося б ... таке розпливчасте формулювання ... Але дійсно, якщо подумати, то зворотній точковий тиск в рядном покеті досить розосередженний, між пружинами помітні проміжки без підтримки, а значить вони активніше тиснуть в тіло. Це можно дуже виразно відчувати ребрами в позі сну на боці. У сотовому покеті така проблема значно менш виражена!
  2. Сотовий покет практично вдвічі більше надійний між рядками. Якщо в рядному покеті одна пружина пов'язана з однією пружиною в сусідньому ряду, то в сотовому покеті - одна пружина пов'язана з двома пружинами в сусідньому ряду, тобто Міжряддя ВДВІЧІ надійніше.

Ну ніби все зрозуміло. Амплітудісто, зручно, недорого. Так де і як використовує стільниковий Pocket GASH?

Блок незалежних пружин сотової збірки SOTA POCKET-320 найбільш збалансований тип пружинного блоку, в якому поєднується ідеальне кількість пружин на метр квадратний і використана максимально-правильна схема заповнення в формі бджолиних сот. Блок незалежних пружин забезпечує нейтральну точкову підтримку людського тіла на технічному рівні, що в поєднанні з правильно побудованими фасадами призводить до найширшої палітрі жорсткостей і пирогів комфорту. Використовується для створення м'яких, напівм'яких, нейтральних, среднежесткой і помірно-жорстких матрацах ідеально для людей до 90 кг ваги . У ряді випадків блок SOTA 320 не здатний відповідати вимогам бути міцним потужним матрацом для великих людей вище 110 кг живої ваги. Для великих людей, які люблять потужні рівні поверхні, майстерня розробила спеціальну потужну серію ГДР. Це трохи інша історія. Середньо / помірно-жорсткі матраци з невеликими пінними настилами зверху - серії 32-й, 55-й, Зомбі. З комбінованими збірками включаючи кокос - 32-й Кокус, 55-й Кокус, серія Космічний, Тропічний Делюкс. Супер Класика - з комбінованими збірками латекс / кокос - Тропічний, Як в Туреччині. 100% (макс) натуральні збірки без піноматеріалів Князь, Вождь, Абсолют 100%. М'які матраци з високими пінними настилами серія Хмарка.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001