Меморілатекс - унікальний матеріал від GASH | Латексні матраци

30 Січень 2019

Меморілатекс: що за звірМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Меморілатекс: що за звір

Меморілатекс - дітище болгарського латексного заводу ЕКОН.

Фабрика матраців GASH, звичайно ж, працював з цим матеріалом, в порядку тренування виконав кілька матраців з нього і відмовився від роботи з ним через а) занадто високу ціну, б) надзвичайно активного запаху, який може стати проблемою для 50% клієнтів.

З чого складається меморілатекс?

80% складу - латексна сировина, яка складається з 20% натурального каучуку і 80% синтетичного каучуку. 20% складу - це модифікований поліуретановий поліол, який здійснює глибоке з'єднання з латексної емульсією, і надає їй унікальну в'язку еластичність.

Меморілатекс більш меморістий ніж меморі?

О так. Меморілатекс надзвичайно повільний ледачий матеріал. Він гумово і туго підтримує тіло, активно пручаючись продавлюванню. До того ж - меморілатекс випускається в зонованому виконанні - 7-ми зоннальні листи товщиною 3-4-5-6 см.

Якого кольору меморілатекс?

Активного рожевого.

Який меморілатекс на дотик?

Меморілатекс на дотик зовсім не схожий на мемори піну, а більше схожий на гуму, на латекс. Однак його фізмеханіка - в'язкоеластична. І це збиває з пантелику.

До речі! Ви можете помацати меморілатекс особисто на наших фірмових стендах точного підбору! Уточнюйте у майстрів де саме є його пробники!

Який у меморілатекса запах?

Дуже сильний. Одночасно і кислий, і солодкий, і якийсь надто квітковий. І досить виразно хімічний. Це і стало причиною відмови GASH від роботи з меморілатексом.

Вивітрюється чи запах меморілатекса згодом?

Ні, на жаль цього не відбувається. Меморілатекс який вже 5 років лежить на наших стендах - все так само виразно пахне.

"А я бачив назву вісколатекс, віскогель, меморілатекс у інших виробників - це схоже на правду?"

З найбільшою часткою ймовірності - немає. Ласкаво просимо в світ маркетингових назв.

Дуже часто виробники і їх маркетологи примазуються до "натуральної" латексної теми і користуючись безграмотністю і (на жаль) індиферентністю споживача впарюють їм милозвучні назви, які не мають нічого спільного з дійсністю.

Неправдоподібно барвистий текст свідчить лише про одне - про недобросоветності компанії. Тікайте звідти.

Слої

натуральний латекс 3 см

натуральний латекс 3 см

Натуральний латекс - суміш натуральних і синтетичних каучуків, над-еластичний, пружний, желейний матеріал. Відмінно підтримує тіло, сприяє гарному розслабленню м'язового каркаса. Ідеальний в поєднанні з кокосовою койрою. Бажаний додатковий УФ захист

меморі 3 см

меморі 3 см

В'язкоеластична піна Memory, щільність 50 кг / м3, обволікає, фіксує, розслабляє, створює неповторний затишок спального місця. Важливо не перебільшити з меморі, рекомендується не більше 3, максимум 4 см по стандартам комфорту майстерні матраців Gash.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001