Ексклюзив: 100% льон для натуральних матраців | GASH

11 Листопад 2018

Ексклюзив: 100% льонМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Ексклюзив: 100% льон

100% натуральний льон 3 мм - ексклюзив в GASH. Більше ніде ви не знайдете використання цього настилу. Інші виробники використовують термоскріпленний льон (не 100% натуральний), який запікається в спеціальних печах в суміші з синтепоном.

Наскільки натуральний льон від GASH?

На 100%!

Наш льон це 100% натуральне голкопробивне полотно з свіжоскошеного льону. Льон, вироблений по голкопробивний технології не проходить термічну обробку, це свіжозібраний, живий матеріал у Ваші матраци!

А є інші різновиди льону?

Надзвичайно важливо не сплутати голкопробивний льон з термоскріпленним. Термоскріпленний льон - це льон спечений з поліефірними волокнами (синтепоном) під температурою 700 градусів, що знищує його унікальну трубчасту структуру, більшість фітонцидів і живих біологічно-активних сполук.

100% льон це чудо-настил?

Однозначно так! 100% натуральний голкопробивний льон володіє такими унікальними властивостями:

  • відмінно дихає і сприяє теплообміну
  • завдяки кремнезему в своїй структурі відлякує комах
  • завдяки лігніну в своїй структурі є антибактеріальним матеріалом
  • перші пару місяців виділяє гаму фітонцидів, які мають імуномодулюючі властивості
  • приємно пахне луговий травою захищає натуральний латекс і пінні настили від стирання
  • завдяки зеленому кольору (світлофільтр) захищає настили від ультрафіолетового випромінювання
  • будучи целюлозним волокном не проводить і не накопичує статичну електрику

Так це що, натуральний латекс без 100% льону буде гірше служити?

100%! Ми викладали і будемо викладати безліч відео про те, як натуральний латекс швидко пересихає від ультрафіолету, втрачає стабільність і почне одразу кришитися (а частіше - мучити, з матраца починає сипатися білий пил).

Чому тоді великі фабрики не використовують захист латексу?

Деякі, використовують. Але мало хто. Іншим ніколи. Штучне старіння речей, таке... 

Де GASH використовує 100% льон?

  1. Для збільшення натуральності матраца в пінних збірках і захисту від стирання. У таких випадках 100% льон можна застосовувати практично на будь-якому фасаді на будь-який піні і це значно підвищить вентиляцію і антистатику матраца Африка Класик, Хмарка Желе Мультілат, Зомбі Латекс.
  2. Для повного захисту натурального латексу від агресивних атмосферних впливів - пересихання, ультрафіолет, стирання. Вся лінійка Ідеал Євро в безпружинному, так і в пружинному виконанні Тропічний.
  3. Для захисту 100% пальмової сіна від міграції в рецепті КУМ. В принципі, можна було б використовувати і бавовняну вату, але на повністю натуральному сіні використання не повністью натурального настилу не дуже-то і логічно.
  4. Для стабілізації та захисту 100% кінського волоса (рецепт Князь), якщо є запит на збереження максимальної натуральності матраца. Однак зазвичай ми використовуємо більш ніжну бавовняну вату, яка виразніше зберігає ніжність кінського волоса.

Які ще 100% натуральні матеріали використовує в своїй роботі GASH?

  • 100% пальмова сіно
  • 100% кінський волос
  • Чохол з полульна

Слої

100% натуральний льон 3 мм

100% натуральний льон 3 мм

Захищає основні настили від пересихання, ультрафіолету, стирання. Покращує вентиляцію і терморегуляцію спального місця. Є бар'єром для статичної електрики. Надає антибактеріальний ефект. Виділяє фітонциди і ароматизує спальне місце.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001