Ексклюзив: 100% кінський волос для матраців GASH

12 Листопад 2018

Ексклюзив: 100% кінський волосМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Ексклюзив: 100% кінський волос

100% кінський волос - 100% натуральний настил з кінського волоса, видобутого з хвоста і гриви чистопородних коней у великих стайнях в Європі.

Навіщо він взагалі потрібен в матрацах? Звучить якось дико!

100% кінський волос споконвіку вважається КРАЩИМ матеріалом для сну в світі. Коли вибір матеріалів був невеликий - кінський волос вважався королівським настилом.

Кінський волос состригается з коней (абсолютно безболісно, ​​нікого при цьому не вбивають і навіть не ранять!), ретельно багаторазово промивають від жиру в спеціальних промислових мийних машинах, і організовують голкопробивним методом на джутове полотно.

Кінський волос це не шерсть, і не хутро - це довгий волосся, майже повний аналог людської волосини, але не дуже товсті й упружнє.

Яка щільність кінського волоса?

Залежно від поставок, ми працюємо з 100% кінський волос від двох європейських виробників:

  1. Словенська кінський волос KO-SI, він має товщину 2 см і щільність 1600 грн / м2, ми пускаємо його в 1 шар
  2. Польський кінський волос Enkev, він має товщину 1,25 мс і щільність 900 гр / м2, в більшості випадків ми пускаємо його в 2 шари

Які все-таки відчуття дарує кінський волос?

Завдяки особливій норовливої ​​структурі, кінський волос будучи жорстким сам по собі, проте створює по відчуттях ніжний, практично невагомий комфорт. Найдивовижнішим чином людське тіло реагує на його пухнастість - розслабляється, з'являється солодка млість від сну, відчуття повітряностті і затишку. Сон на кінській волосині - отримує найвищі відгуки від багатьох наших клієнтів, він глибше, солодше, довше і приємніше.

Що цікаво, в світовій практиці найдорожчі матраци виробляються саме на підставі кінського волоса. Якщо погуглити 10 найдорожчих матраців в світі, то 2-3 позиції належать виробникам матраців з 100% натурального кінського волоса.

А що по алергії?

Кінський волос абсолютно гіпоалергенний, оскільки це велике монолітне волокно, яке має нічого спільного з дрібнодисперсного шерстю.

У яких збірках використовує 100% кінський волос GASH?

100% натуральність. Якщо Ви фанат натуральності - то на ринку, крім нашого матраца Князь, нічого не зможе Вас хоча б близько задовольнити. А ось Князь - зможе, адже його реальна натуральність більше 90%, все пораховано чисто арифметично. І що важливо - Князь не тільки 100%, а й турбодишащій.

Класний пружний комфорт матрац Абсолют, Еталон Колобка.

Цілковита невагомість - Королівське блаженство.

Для створення ніжних, затишних і легких відчуттів на пінних підставах. Зверніть увагу, через вираженого зігріваючого ефекту кінського волоса, який проявляється в поєднаннях з меморі (а це найкомфортніше поєднання!), Досить рекомендується замовляти другу, страхувальну літню більш прохолодну сторону.

Слої

100% кінське волосся 3 см

100% кінське волосся 3 см

100% натуральне кінське волосся на джутовому полотні. Кращий матеріал для сну. Ніжний, правильно жорсткий і розслабляючий, формує ідеальний мікроклімат спального місця, гіпоалергенний.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001