Ексклюзивне 100% пальмове сіно для натурального та комфортного настилу - Gash

06 Листопад 2018

Ексклюзив: 100% пальмове сіноМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Ексклюзив: 100% пальмове сіно

100% пальмова сіно - ексклюзивний 100% натуральний настил з міцних на розрив і стирання трав'яних волокон неясної етіології.

Так пальмове сіно - це не пальмове сіно?

В інтернеті багато написано про морську траву, цілющі властивості йоду і енергетику морської солі. Але так як ми свічку не тримали, процес видобутку та виробництва цієї трави не бачили, а схильні більше довіряти своєму досвіду і очам, то Gash прийняв цей настил за автентичні, жорстке, пахуче пальмами ... пальмова сіно. Що набагато більш схоже на правду, ніж загальноприйнята назва "морська трава".

Яка у пальмового сіна щільність?

Пальмове сіно - це надзвичайно насичений настил, рекордсмен по щільності серед будь-яких матрацних матеріалів. Щільність пальмового сіна - 2300 г / м2.

Ого, а яка його товщина при цьому?

Пальмова сіно досить товстий настил. Його товщина - 2 см.

У чому особливості пальмового сіна? Воно схоже на кокос?

  • Чи не щільне, а пухнасте!

Ні, ні і ще раз ні! Пальмова сіно - зовсім не схоже на кокосову койру. Це історії з різних планет! Якщо кокос збитий в тугий, щільний 1 см шар голкопробивною технологією, то пальмова сіно - майже пухнастий, убаюкивающе хрусткий настил з вільно організованих волокон, зафіксованих тільки знизу на джутове полотно.

Завдяки цьому пальмова сіно відмінно вентилює спальне місце, регулює температурний режим.

  • Чи не нейтральне, а активно ароматне!

Пальмова сіно - дуже активний на запах настил. Воно пахне настільки сильно, що перші 3-4 місяці відчуття сну на лузі особливо чітко. За відгуками наших клієнтів пальмова сіно здатне зберігати свій природний запах до 2 років! На жаль, все хороше рано чи пізно закінчується, і аромат сіна стає практично непомітним з часом.

Дуже важливо пам'ятати, що пальмова сіно - досить проблемний настил для алергіків з виразною чутливістю на цвітіння рослин. Таким клієнтам замовляти пальмова сіно категорично не рекомендується.

  • Чи не рівномірний - а масажне!

Пальмова сіно, будучи нескріплених латексним клеєм - розкриває свій виразний хрусткий масажний ефект. Волокна пальмової сіна значно більші кокосової койри, вони норовистішою, кудрявіше, і роблять більш активний зворотний підтримку.

Чому ж пальмове сіно непопулярно на ринку?

По-перше, дорого.

По-друге, перепробувавши безліч комплектацій пальмового сіна, і на пружинах, і в безпружинних, і з натуральним латексом, і з кокосом і сизалем ... майстерня матраців Gash прийшла до єдиного висновку, що пальмова сіно без меморі - в 95% випадків гроші викинуті на вітер.

Ближче до тіла! Так де GASH використовує пальмове сіно?

Єдиний середньожорсткий рецепт матрац КУМ.

Матраци серії Абсолют, в діаметральній зв'язці з кінським волосом.

Жорсткий матрац Вождь для самих екстремалів - в зв'язці з сотовим покетом 320 шт / м2 і сизалем.

Пальмове сіно це щось нове? Інновація?

О ні! Пальмова сіно - найдавніший традиційний настил, який використовувався для сну ще до винаходу матраців! Пальмова сіно традиційний матеріал для меблевої промисловості протягом багатьох століть. Хочете доказів? Якщо у Вас є можливість зазирнути в Мукачівський замок Паланок, в одній з його кімнат Ви знайдете диван кінця 18 століття (179 .... рік), з набиванням з пальмового сіна, яке з тих пір чудово збереглося до нашого часу.

Також, Ви швидше за все від своїх батьків чули про легендарні румунські матраци з пальмовою сіном. Ще 30 років тому при совку його активно використовували!

У більшості музеїв Європи, якщо Ви знайдете старовинні меблі - з імовірністю 80% вона буде набита саме пальмовою сіном.

А ми, в GASH, зберігаємо старі добрі традиції, вплітаємо їх в інноваційні технології, відроджуємо втрачений і даруємо забутим настилах новий шарм.

Слої

100% пальмове сіно 2 см

100% пальмове сіно 2 см

Природний, крупноволоконний, помірно-жорсткий настил. Має сильний аромат, приємно заспокійливо шелестить, володіє масажним ефектом, чудово вентилює та терморегулює спальне місце. Товщина - 2 см. Щільність - 2300 гр / м2.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001