GASH - унікальні матраци: 11 доказів що вони неперевершені

11 Лютий 2019

11 ДОКАЗІВ ЩО GASH - ЦЕ СУПЕР КРУТОМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

11 ДОКАЗІВ ЩО GASH - ЦЕ СУПЕР КРУТО

11 ТЕХНІЧНИХ ДОКАЗІВ ЩО GASH - ЦЕ ДУЖЕ КРУТО

8 років тому матрац на замовлення від GASH пред'явило ринку абсолютно інші вимоги до стандартів виробництва, технологій і якості.

1. ПОВНОКЛЕЄВА ТЕХНОЛОГІЯ

Щоб матрац працював як симфонія єдиного цілого, його потрібно добротно проклеїти. Чи не економити, не розповідати про бесклеєву технологію - а щедро проклеїти. Це гроші, час і старанність, якого GASH не шкодує. І Ваш матрас не розповзеться, а служитиме огірочком багато років.

2. ТЯЖКІ ПІНИ

У виробництві матраців використовується безліч видів пІн. Ключовий показник якості - це щільність (вага в м3). Стартова щільність - близько 20 кг / м3. Середня щільність по ринку - 22 - 25 кг / м3. У непоганих матрацах 28 кг, 30, ну 35 максимум. GASH працює переважно з піною 50 і 55 щільності (вдвічі більше ніж по ринку), а це - п'ятикратний запас довговічності, в порівнянні з популярними моделями від фабрик.

3. КРАЩА МЕМОРІ

В'язкоеластична піна має багато нюансів. Початкова жорсткість, тип (пневмоеластічна або в'язкоеластична), щільність (читай довговічність). GASH зупинився на перевіреній марці - в'язкоеластична (дихаюча) піна щільністю 50 кг / м3. Дорого, надійно, якісно.

4.ЗНІМНІ ЧОХЛИ

До чого балаканина про високу якість? Блискавка в чохлі. Повна технічна специфікація на матеріали. Ваша голова. Енциклопедія матраців №1 на російськомовному просторі. Одної години вистачить щоб зрозуміти - GASH це дійсно якісно.

5.РОЗ'ЄМНІ ЧОХЛИ

Хочете піклуватися про матрац не бігаючи по хімчистках? В обоймі GASH є 2 види тканини, які можна прати  в будинку - 100% ПЕ стрейч і 35% бавовняний стрейч. Щоб влізло в пральну машину - чохли роз'єднуються на дві половинки. Також можемо пошити і інші типи чохлів з рознімної блискавкою - чохли з окантовкою або smart-чохли.

6. НАТУРАЛЬ НІЧОХЛИ

Бажаєте мати натуральний чохол матраца? В наявності 70% бавовняний жаккард, 35% бавовняний стрейч (велика рідкість на ринку) і ексклюзив - 100% натуральний лляний чохол. Ніхто окрім GASH  не робить упор на натуральності чохла.

7. ЖОРСТКИЙ ПЕРИМЕТР

Периметр - найважливіша штука в матраці. Гасить коливання. Підвищує надійність. Покращує комфорт. Дарує + 12 см корисної площі ... коли він є, а це велика рідкість. Розхвалені євро-периметри і периметри з дроту - більше назву, ніж функціонал. Не турбуйтеся, у GASH периметр дійсно жорсткий. Краще нашої технології придумати неможливо! І ні в кого, крім GASH її немає - наша ексклюзивна розробка.

8.СТІЛЬНИКОВИЙ ПОКЕТ 320 ШТ / М2

І тут GASH не терпить компромісів. У перший же рік роботи з покет ми відмовилися від стандартних рядних пружин на користь найбільш ефективного розташування - бджолиних сот. Найменший зворотній точковий тиск. Найкращий коефіцієнт підтримки тіла по площині. Як і всі в GASH.

9. ВАЖКИЙ ПОКЕТ ГДР 444 ШТ / М2

Прагнучи до досконалості, ми виявили нішу, яка абсолютно не закрита на ринку. Великі сплячі, побажання мати потужний класний матрац, але на пружинах. Пари з великою різницею у вазі і різними вподобаннями по жорсткості ... Ми роздобули потужні блоки, розробили рецепти. І зробили це.ГДР серія - 20% наших продажів. Тому що це - надійно, круто і універсально.

10. ПРАВИЛЬНИЙ НАТУРАЛЬНИЙ ЛАТЕКС

Ви здивуєтеся, скільки натурального латексу можна знайти на ринку - італійський, китайський, французький, бельгійський, чеська, російська, шведська, болгарський. Дивно, але якість не завжди залежить від країни виробництва. Китайський нам здався краще болгарського, російського і шведського. А чеський виявився краще бельгійського. В ході своєї еволюції ми зупинилися на «чеському, по бельгійській ліцензії». Якщо Вам стане легше - все на ринку називають його бельгійським. Artilat.

11 ЗАВЖДИ ЗАХИЩАЄМО НАТУРАЛЬНИЙ ЛАТЕКС

В рамках програми GASHCare ми уважно досліджуємо експлуатацію матраців після продажу. Але це інша історія. Згодом ми прийшли до висновку, що латекс - занадто ніжний, щоб залишати його на волю атмосферних агресій - ультрафіолет і стирання знищує латекс за лічені роки. Тому у GASH натуральний латекс обов'язково захищений шаром 100% натурального льону. І буде працювати так довго, як Ви і очікуєте.

Чи варто в цій статті розповідати про те, як ми обслуговуємо клієнтів? Чи варто говорити що консультує майстер матраців, пояснювати хто це? Чи цікаво вам послухати про точному підборі жорсткості і конструкторі матраца GASH? Ймовірно так, але про це вже іншим разом. І так боїмося, що переборщили з інформацією.

Завжди Ваша команда GASH

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001