3 стратегічні помилки вибору індивідуального матраца | GASH

25 Січень 2019

3 стратегічні помилки ...Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

3 стратегічні помилки ...

Якщо кому цікаво що скаже про помилки вибору майстерня індивідуального матраца GASH, велкам.

Помилка еквівалента.

Орієнтація на ціну.

Думаєш ціна завжди відповідає якості? Думаєш якщо в будь-яку ціну є виріб - воно якісне? Встановив ціну і купив? Що можна вибрати, не розбираючись в темі? Що попало, аби за ціною підійшло?

Звідки ти знаєш що не переплатив? А може купив фігню - і шкодуєш, що потрібно було доплатити і виграв би? Пощастить - будеш добре спати. Пощастить не дуже, спати будеш більш-менш, але недовго - і знову міняти. Пощастить дуже - і довго, і добре, але втридорога. Чи не пощастить - або розвалиться швидко, або щось не підійде, і будеш докуповувати Топпери, продавати за третину ціни на дошках оголошень.

Поки не зміг розібратися - забудь про вибір матраца за ціною. Рішення проблеми є. Завжди питай - який саме і скільки буде коштувати дійсно хороший матрац!

Помилка жадібності.

Хочу двосторонній і баста!

Дуже часто, жадібність (і маркетинг) диктує покупцеві бажання мати двосторонній матрац. З точки зору логіки - начебто так. Двосторонній і довговічніше і комфортніше одностороннього. Але практика діаметрально протилежна.

Якщо матрац втридорога - швидше за все все ок, там економії на матеріалах малоймовірні (хоча ми її зустрічаємо і в преміум сегменті від російської фабрики).

Якщо ж матрац дешевий - значить крихти якості потрібно поділити навпіл! Звучить заманливо? Ну ви ж ці матраци розгрібаєте як гарячі пиріжки. За 5000 грн матраци розходяться фурами!

Ще нюанс. Виразний ефект зима-літо - різниця відчутна. Насправді збираєшся звикати до двох жорсткість одночасно? Перевертати матрац двічі на рік? На початку своєї практики ми теж так думали. Але потім відстежили. Клієнт вибирає одну сторону (часто ту що жорсткіше), а на другу навіть і не перевертаються

Висновок: якщо вибирати між одностороннім і двостороннім матрацом люди більше користуються одностороннім. Є дисципліна і мізки розібратися що двосторонній потрібен. Ну ладно, дозволяємо двосторонній.

Помилка експертизи.

Низька якість компонентів і низька щільність пін.

Матрац складається з 2 найважливіших компонентів:

  1. Ядро матраца.
  2. Комфортні настили.

Ядро матраца може бути 3 типів:

  1. Пінне (пінополіуретан).
  2. Латексне (спінений каучук).
  3. Пружинне (залежні пружини Боннель або незалежні пружини pocket spring).

Комфортні настили GASH розділяє на 3 типи:

  1. Натуральні (кокос, сизаль, 100% кінський волос).
  2. Пінні (поліуретанові піни, поролон).
  3. Ультракомфортние (меморі, вотерлатекс і натуральний латекс). 

Так ось, кожен з цих компонентів може бути неякісним, і підозріло низька ціна - перший про це дзвіночок. Хоча і висока ціна не гарантує  високої якості.

Якщо Ви не знаєте - Ви не можете цього перевірити.

А знати досить просто. Потрібно витратити 1 годину часу на вивчення енциклопедії GASH, щоб швидко і невимушено з'ясувати, що Вам продають.

Запам'ятайте головне: якісний матрац краще і дешевше!

Друзі, всім хто дочитав до кінця - важливо пам'ятати: дешевий матрац - це дорогий і неякісний сон! Купуйте спочатку якісні матраци, і вже через кілька років ви переконаєтеся, що виходить не тільки дешевше (не потрібно міняти), але і краще за якістю сну! 

 

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001