Наматрацник - важливий аксесуар для вашого матраца | GASH

30 Березень 2019

6 причин купити наматрацникМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

6 причин купити наматрацник

Наматрацник аксесуар №1 до матраца по практичності. По хорошому, наматрацник потрібно купувати одночасно з матрацом. А краще 2 наматрасника. Але людина істота дивна, при покупці матраца приймає рішення почекати. Потім докуповує, коли вже пізно, а матрац вже - брудноватий.

Для чого потрібні наматрацники?

Наматрацник це - гігієнічна накладка на матрац, яка закриває основну робочу площину матраца, і забезпечує матрацу чистий стан, забезпечує відмінну гігієну на вищому рівні.

Якщо хоч де-небудь вам замість наматрасника продаватимуть чохол - біжіть звідти, це або російські або італійські матраци та аксесуари. Втричидорого і те ж саме що роблять українські виробники.

Наматрацник прописаний за медичними показаннями людям з алергією. Пиль літаюча в кімнаті поступово осідає в матраці (вібраційним методом проходить через всі тканини). І тільки регулярне прання наматрацника зможе відрегулювати гипоаллергенність спального місця.

Наматрацник не вимагає додаткового відстані в ніші матраца, основна більшість наматрацників закривають тільки верхню площину, а на матраці тримаються завдяки резинкам на кутах.

Моделей наматрацників безліч:

  • Просто ще одна простирадло (теж собі наматрацник, а чо?). З переваг дешевизна і натуральність. Недолік - дуже тонко щоб збирати забруднення якісно. Ну і форма звичайне простирадло, навіть і не наматрацник в загальному. Ерзац.
  • Трикотажна тришарова тканина, повністю огортаюча матрац. Переваги - м'яко, не краде жорсткість матраца. Недолік - це синтетика. Може парити - а це дискомфорт. Таких моделей мало, але попитом користуються. Плюс ще тонкий для збору забруднень.
  • Махровий трикотаж - це в основному натуралка. М'яко. Дешево. Тонкий. Згодом втрачає форму і розтягується.
  • Синтетичний стьобаний наматрацник. Пухнаста структура. Добре збирає бруд в стьобані. Трохи підвищує жорсткість. Краде комфорт. Синтетика. Може електризуватися.
  • Натуральний стьобаний наматрацник. Пухнаста структура. Добре збирає бруд. Трохи краде комфорт. Не електризується. Схильний до усадки при пранні.

Хтось ще не зрозумів наматрацник навіщо?

Щоб ліжко було в чистоті!

І він потрібен ОБОВ'ЯЗКОВО!

Хочете цифри і докази?

ОК! Наматрацник вам потрібен, тому що:

  1. Це гігієна
  2. Це ваше здоров'я
  3. Це чистота вашого матраца
  4. Це захист від шкірних захворювань
  5. Це турбота про себе
  6. Це практичність і любов до себе

Купуйте наматрацники ОБОВ'ЯЗКОВО. ОБОВ'ЯЗКОВО! І ПАМ'ЯТАЙТЕ, краще наматрасников ніж робить GASH робить на ринку НІХТО.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001