Головні компоненти матраца: відкрийте секрети комфорту | Gash

25 Січень 2019

7 головних компонентів матраца ...Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

7 головних компонентів матраца ...

1. Жорсткість.

Це найважливіше в матраці. Від того, наскільки вдало і точно її підберете - залежить підвищення якості всього Вашого життя. Ви можете висипатися за 5 годин! Ви можете прокидатися легкою пташкою! Ви можете відновлюватися і омолоджуватися. І все завдяки правильній жорсткості.

2. Якість піни.

Це другий за важливістю момент в матраці. Від якості піни - залежить час служби матраца. Недорога піна дуже швидко втратить свою пружність, а потім і висоту - просяде. І в матраці утворюється яма, а спина - почне боліти! Важливо запам'ятати: не купуйте дешевих беспружінніков! Це на 2-3 роки!

3. Кількість латексу і його захист.

 

Натуральний латекс класний матеріал. Але GASH розробив 3 золотих правила:

  • Латексу має бути не менше 2 см, він не відчувається в 1-1,5 см обсязі!
  • Латексу має бути не більше 6 см, буде занадто м'яко і високий ризик що запах стане помітний!
  • Латекс має бути добре захищений від атмосферного впливу - це дуже ніжний (особливо до ультрафіолету) матеріал! 

4. Якість пружин.

З усього розмаїття пружин, забудьте про Боннель (залежному пружинному блоці) відразу. Зараз у кожного є можливість взяти незалежні пружини стільникової збірки (320 шт / м2, його ще чомусь називають - шаховим) - беріть тільки їх! Це найбільш ефективний і надійний тип пружинного блоку! 

5. Кількість сторін.

Уважно запитайте себе - чи буду я користуватися обома сторонами? Якщо з дисципліною все ок, можете брати. Але якщо є хоч найменший сумнів, повірте - що користуватися ви не будете.

6. Система периметра.

Крута штука, яку всі декларують, але якої майже ні у кого немає. Звичайний євро-периметр не дає жорсткості, і близько до краю не поспиш. Але якщо жорсткий периметр є - матрац отримує + 12 см до корисної площі. Круто же купити матрац розміром не 160 * 200, а 172 * 200!

7. Чохол.

Дуже важливо знайти і вибрати натуральний чохол з натуральним стьобанням. По-перше, він практично не ковзає, і постіль не збивається. По-друге, він менше ширяє і практично не електризується. По-третє, він відмінно виглядає - не блищить, на дотик приємний, бумаговий, прохолодний. Натуральна тканина чохла - це архіважливо!

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001