Вигідні аргументи для покупки матраців у GASH | Основні переваги

11 Лютий 2019

7 простих аргументів, чому потрібно замовляти матраци у GASHМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

7 простих аргументів, чому потрібно замовляти матраци у GASH

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ МАТРАЦ ВИНАЙШЛИ МИ

GASH сказав моделі серійного виробництва стандартних матраців - "ні". І зробив революцію на ринку.

Ми розробили спеціальний стенд точного підбору жорсткості.

Клієнта приймає справжній майстер матраців.

Ми відстежуємо результат абсолютною гарантією на все.

Ми заснували цілу нову концепцію Вашого ідеального сну. І ім'я їй - матрац за індивідуальними розмірами.

Досить нетямущих консультантів. Досить гарячих пиріжків. Досить матраців, куплених наосліп. Матрац це занадто важливо, щоб дешевити і вибирати в поспіху.

БЕЗДОГАННА ЯКІСТЬ З ДОКАЗАМИ

Ми декларуємо абсолютно всі елементи виробничого процесу: якість пІн, конструктивні рішення, технічну інформацію, принципові позиції. Також, ми закуповуємо кращі матеріали на ринку, про що не втомлюємося розповідати. Купуючи матрац GASH Ви отримуєте кращу якість, яку тільки можливо. Цифри не брешуть. Переконатися легко.

СПРАВЖНІЙ МАЙСТЕР МАТРАЦІВ

Щоб стати майстром матраців GASH необхідно пройти жорстке 2-місячне навчання з 15 модулів, з захистом кожного модуля перед засновником майстерні. Після здачі теорії майстер проходить 2-х тижневу стартову практику на виробництві, і регулярну практику в цеху (2 рази на місяць).

КОНСТРУКТОР МАТРАЦУ

Все геніальне просто. Стенд точного підбору жорсткості являє собою набір компонентів, які ми використовуємо у виробництві - 2 види пружин, 3 види беспружинних ядер. Всього за 30 секунд майстер може зібрати будь-який рецепт матраца з існуючих на ринку. Конструктор дозволяє швидко провести клієнта через весь спектр жорсткостей, випробувати різні гами комфорту і з найбільшою ймовірністю ідеально підібрати те, що потрібно. Індивідуальний підбір триває 1 годину, зрідка 1,5. Запис на процедуру підбору - попередня, у зручний для клієнта час. Без вихідних з 9:00 до 21:00.

ТУРБОТА

Чи вдалий матрац? Підійшов чи по жорсткості? Чи все влаштовує? Чи змінив життя як обіцяно? Як і скільки служить? Що подобається, що ні? Що виправити зараз? Що змінити у виробництві? Питання хворобливі. Але інакше не вийде. Ми дійсно переживаємо, чи всі робимо правильно. Чи схожа робота на мрію? Турбота - невід'ємна частина концепції індивідуального матраца.

АБСОЛЮТНА ГАРАНТІЯ НА ВСЕ

Ми її ще називаємо дослідницькою. Нам цікаво як служать матраци. Це питання наукової чесності. І чомусь аж з радістю приймаємо всі претензії до якості. Але щось їх в останні роки не видно. Тому восени ми приймемо рішення збільшити гарантію до 8 років.

НАСТУПНИЙ КРОК: ГАРАНТІЯ КОМФОРТУ І ЩАСТЯ

Матрац не підійшов?

М'якуватий, жорсткуватий, незручний? Жах! Як таке міг пропустити наш майстер !? Ми не тільки безкоштовно коригуємо жорсткість, замінюємо шари, підвищуємо жорсткість, зм'якшуємо, змінюємо тип матраца. Ми ініціюємо розслідування, з'ясування причин ... таких ексцесів не повинно відбуватися!

ВИСНОВКИ

Ми звикли робити краще. Адже ми розуміємо, що сон і матрац - речі, важливіші за яких немає нічого в цьому світі.

Якщо вже Ви звернулися в GASH, будьте впевнені - все буде в кращому вигляді. Життя неідеальне. Той, хто працює знає - скільки помилок ми допускаємо щодня. Ми виправляємо кожну. Важливо щоб Ви знали, з GASH в матрацному питанні - Ви як у Бога за пазухою!

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001