Дешевий матрац: розкриття таємниць якості | GASH

03 Лютий 2019

Що таке дешевий матрац?Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Що таке дешевий матрац?

Пропонуємо заглибитися в поняття дешевий матрац по самі вуха.

Отже, дешевий матрац на думку GASH це будь-який матрац, який коштує менше 7000 в розмірі 200 * 160 на початку 2019 року.

Чому саме ця цифра? Тому що неможливо зробити довговічний і комфортний матрац з класних компонентів, заплатити хороші зарплати співробітникам, окупити капітальні інвестиції і заробити з повагою до себе на цьому грошей. Чи не поміщається все це в скромну ціну! 

  • Отже, одну сторону монетки з'ясували, з одного боку дешевий матрац, це:
  1. низькі зарплати робітникам (робота за їжу)
  2. виробництво без поваги до продукту
  3. низька якість збірки
  4. погані компоненти

Але це не дуже важливо для вас, правильно?

А ось останні 2 пункту - це якраз ключове, що ви отримуєте. Ключове, на чому ви будете спати день у день найближчі роки.

  • Отже, що таке дешевий матрац конкретно?

1. Це точно синтетична тканина. Швидше за все - це найдешевший, напівпрозорий поліпропіленовий жаккард, моторошно слизький, і навіть шелестить.

2. Навіть якщо дуже пощастило зі стрейч - це 100% синтетичний найтонший стрейч, який покошлатиться в перший же місяць експлуатації. 

3. З імовірністю 50% це застарілий залежний пружинний блок Боннель. А Боннель - це тремтіння матраца, це колосальний ефект хвилі, це хрест відразу і перспектива скрипу потім. Ви ж самі цього хотіли, забиваючи в пошуку "купити матрац дешево!"

4. Якщо це беспружинник - це точно легкі, понад понад легкі піни, які продавляться в найближчий рік. Не купуйте дешеві беспружинники ніколи! Ні в якому разі! Це викинуті гроші! І велике розчарування!

5. Якщо вдалося купити матрац з незалежними пружинами, ще невідомо кому пощастило. Вже краще б ви купили Боннель! Тому що велика частина бюджету була злита на незалежний пружинний блок, а на якісну ізоляцію пружин від тіла - грошей не залишилося. І значить дуже скоро - ви відчуєте навіть незалежний пружинний блок. Ребра! вітання!

Подобається перспектива? Ви ж самі цього хотіли. Або ви сподівалися, що купуючи дешевий матрац - ви купуєте відмінну якість?

  • Дешевий матрац - це остання якість компонентів!
  • Це найгірші матеріали

 І не потрібно обманювати себе, ви дуже скоро в цьому переконаєтеся самі!

 

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001