Дешево це дорого | Купіть якісний матраць на Gash

03 Лютий 2019

Дешево це дорогоМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Дешево це дорого

У вкрай рідкісних випадках дешева річ виявляється якісною. Або вдалою.

Вкрай рідко дешева річ радує. У неї не вистачає сил радувати. Вона не може настільки добре працювати, щоб радувати. На жаль не створена для цього.

Дешева річ створена для нашої жадібності, і хитрощі. Наслідки - самі плачевні.

Дешевий матрац - це низький комфорт.

Іпостасей багато. Це або слабка піна в ядрі / фасаді, після якої буде боліти спина. Або деренчить Боннель, який буде будити всю і кожну ніч. Або погано ізольований покет, який вже через півроку говорить ребрам "привіт". Або яма в матраці утворюється, яку ще ніхто не кликав. Будь готовий купити матрац дешево. Або купити матрац недорого. Або назвати пропонований матрац дорогим, і вибрати подешевше.

Дешевий матрац - це низька якість. А це дуже тимчасово.

Мало того, що дешевий матрац служить погано. Забудьте про рівень щастя і хорошого сну вище 50%. Вам буде в кращому випадку "нормально". Але офігенно ... ну може перші 3-4 місяці.

Дешевий матрац служить добре буквально пару місяців. Уже через рік дешевий матрац розчаровує. А будучи матрацом розчаровує кожен день. Псує всю ніч ... і кожен ранок. 

Дешево заплатити за матрац - це знизити свою якість життя на дуже дорого. Оцінити біль в спині. Оцінити розчарування, що матрац продавився, і розвалився. Це тисячі і тисячі гривень.

  • Схаменіться! Зверніться до себе. Запитайте: "я купую ЩО і НАСКІЛЬКИ?".

Якщо мова йде про матраці, про сон на довгі роки. СПИТАЙТЕ СПОЧАТКУ скільки коштує класна якість. Ви ж хочете радіти весь цей час. Ви ж хочете щоб було комфортно. Щоб було довговічно. Щоб було ідеально. В цьому і фішка матраца - матрац повинен бути класним! 

Невже 1000 - 2000 - 3000 гривень настільки принципові, щоб викидати гроші на неякісний сон. Щоб торгуватися за ЩОДЕННИЙ ВІДПОЧИНОК. Так, таке часто трапляється. Коли недооцінюєш. І коли купа пропозицій, і кожне криком кричить - купи хоч за стільки!

  • Але відверніться. І зрозумійте - що МАТРАЦ ЦЕ ВАЖЛИВО.ДУЖЕ ВАЖЛИВО.
Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001