Gash Анаконда! Нестандартний матрац на замовлення для алергіків | Gash

13 Червень 2019

Gash Анаконда!Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Gash Анаконда!

Нестандартний матрац, або матрац на замовлення, якщо ви страждаєте на алергію

Коли у вас алергія, то вибрати матрац стає дуже і дуже проблематично. Оскільки в магазині ви не знайдете достовірної інформації про матраци і їх склад (навряд-чи вам хтось скаже, з чого він складається на правду), а на етикетці про склад і характеристики матеріалу не пишуть. 

Додому ви його не візьмете, бо алергія проявляється через деякий час. Крім того, за українським законодавством, матраци та постільну білизну підпадають під ту категорію товарів, які не підлягають поверненню, як інші товари масового попиту (повернення протягом 14 днів). Це означає, що у вас залишається один шанс - матрац на замовлення, який буде зроблений з вашим безпосереднім участю!

Як ми робимо матрац на замовлення для алергіків?

 

До нас звернулася сімейна пара, які ну дуже чутливі до запахів, а якщо бути точніше до матеріалів, простіше кажучи, вони - алергіки. І вибрати матрац для них - велика проблема! І ми звичайно, витратили, напевно годин 8 в цілому, в три заходи, щоб досягти шикарного результату!

Як же ми вийшли з цієї ситуації: ми дали всі наші матеріали на тести, і досвідченим шляхом було визначено, що на вотерлатекс, на мемори, кокос і мегапіну немає алергії! Ура! З цього моменту було зрозуміло, з якими матеріалами ми можемо працювати, і відповідно, створити ідеальний матрац, виходячи з побажань по комфорту і жорсткості.

Складнощі при виготовленні нестандартного матраца на замовлення:

  • підвищена вимогливість до матеріалів (алергія) - врахували, застосувавши індивідуальний підхід
  • нестандартний розмір (210 см на 192 см), але ми вийшли з ситуації, і зберегли нашу фірмову якість
  • бажання спати на безпружинному матраці

Як бачите - все можливо! І навіть 210 см на 192 см, і знайти матеріали, на які немає алергії, і зібрати комфортну збірку з них, коли за визначенням, це зробити дуже складно.  

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001