Гречана подушка < Майстерня матраців GASH

11 Червень 2019

Гречана подушкаМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Гречана подушка

Гречана подушка: що це таке?

Гречана подушка відома людині вже кілька століть, а може і більше! З тих пір, як людина стала займатися сільським господарством, вирощуючи зернові культури. Після збору і обробки врожаю, зокрема гречки, залишалася лузга, якій тямущі люди швидко знайшли застосування! Спочатку нею набивали мішки і робили місця для сну, потім стали робити і подушки. А взагалі - ароматна "трав'яна" подушка з гречки відома кілька тисяч років, так як їх знайшли в гробницях єгипетських фараонів. Більш того, вважалося, що чим більше подушок має людина,  тим заможніше він був. Єгиптяни вважали голову найважливішою частиною тіла, і природно, що створювали для неї кращі "умови" для життя і сну. Купити гречану подушку можна в Києві, в нашому інтернет-магазині, але спершу пропонуємо вам дізнатися про неї докладніше.

Переваги гречаної подушки

  • гипоаллергенність
  • антибактеріальний ефект
  • ортопедичний ефект
  • ефект пам'яті
  • точковий масаж шиї і голови
  • хороша вентиляція
  • поліпшення кровообігу

Технологія виготовлення гречаної подушки

Подушку виготовляють з гречаного лузги (лушпиння) очищаючи ядра гречки, які люди вживають в їжу. Лушпиння проходить кілька технологічних етапів виробництва, очищення, пропарювання, і сушки, завдяки чому в ній ніколи не заведуться кліщі та інші мікроорганізми. Завдяки прекрасному природному наповнювачі, така подушка ніколи не зіб'ється, добре вентилюється, на ній приємно спати влітку, адже шкіра не потіє і не перегрівається.

Гречана подушка на сході. Користь для організму від гречаної подушки

На сході гречану лугзу використовують в якості ортопедичного засобу багато століть, адже вона допомагає приймати тілу правильне положення, робить мікромасаж шкіри і тканин, забезпечує класну підтримку шиї і розслабляє тонус м'язів. Гречана подушка запобігає розвитку захворювань хребта, допомагаючи прийняти правильне і комфортне положення голови під час сну. Відеоогляд гречаної подушки, плюси і мінуси, варіанти використання, все це - в новому відео!

Варіанти використання гречаної подушки

Варіантів використання гречаної подушки дуже багато, адже її кладуть не тільки під голову! При болях у попереку її можна покласти під спину, якщо втомилися ноги - то в район ікр. Завдяки мікромасажу покращиться кровообіг, знизиться тонус м'язів, настане розслаблення, піде безсоння і хропіння.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001