Як вибрати матрац: жорсткий або м'який? - Gash

30 Березень 2019

Як визначити, жорсткий або м'який матрац Вам необхіднийМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Як визначити, жорсткий або м'який матрац Вам необхідний

 

Жорсткість матраца - основне і на думку GASH єдине питання, на якому продуманий покупець повинен сконцентрувати всю свою увагу.

Жорсткість матраца - наріжний камінь якості сну, здорового хребта, комфортного відпочинку і щасливого життя взагалі. Коли людині вдасться потрапити з жорсткістю в яблучко - в ту ж мить сон зі звичайної процедури перетворитися в щохвилинну насолоду (з періодичними вигуками - «О боже! Який кайф!»).

Вибір ідеального матраца

 

Ви можете здивуватися, але GASH розділяє поняття вибору матраца і вибору жорсткості. «Як вибрати матрац» ​​і «Як вибрати жорсткість матраца» - різні питання і різні компетенції.

Ми на 100% впевнені, що середньостатистичний покупець не володіє необхідними компетенціями, щоб на своє розуміння вибирати собі матрац самостійно. Для того, щоб вибрати - потрібно в матрацах розбиратися. Тому вибір матраца залиште Майстру, який збирає матраци своїми руками, знає глибинні і неочевидні нюанси того чи іншого типу матраців, консультує клієнтів і відстежує, як підібраний тип матраца їм підходить.

А ось вибір жорсткості матраца - перший обов'язок клієнта. М'який або жорсткий матрац - не може сказати ніхто, поки не протестує всі варіанти своєю спиною.

Запам'ятайте проміжний висновок: матрац нехай вам вибирає фахівець (майстер, досвідчений продавець), а жорсткість повинні вибирати своєю спиною тільки ви.

Який матрац краще - м'який або жорсткий?

Так, можна звичайно щось стверджувати однозначно, можна відсікти крайні варіанти.

Наприклад, можна сказати, що дуже м'який матрац хороший тільки виразним маніякам максимально глибокого занурення і більше нікому категорично не рекомендується - він може створити купу проблем, загострити хронічні і створити нові захворювання, створити дискомфорт, несумісний зі сном.

Також, можна з упевненістю стверджувати, дуже жорсткий матрац підходить для когось не менш екстремального - йогів, фанатичних спортсменів, для рідкісних випадків такого фізіологічного тонусу і пошкоджень хребта, коли висока жорсткість є безальтернативним показанням.

А всім, хто хоче розібратися з жорсткістю матраца з математичною точністю, допоможе таблиця жорсткості матраців, яку GASH ексклюзивно розробив для свого Конструктора матраців. Ця таблиця - тут (https://gash.ua/articles/detail/teoriia-zhestkosti-gash/)

І ще пару слів про м'який матрац

 

В інтернеті з зубодробительною частотою комфортний сон представляється в епітетах, які відповідають високій м'якості. Ми постійно бачимо описи «занурення, утопаня, невагомості, млості і насолоди, ніжної підтримки, байдужого положення» і іншої лабуди.

Подібні описи можуть збити вас з пантелику і сформувати думку, що матрац повинен бути м'яким. Читаючи далі, ви обов'язково знайдете ствердження що з віком людина потребує все більш м'якого  матрацу (хоча GASH за 8 років глибокої дослідницької діяльності не знайшов жодного доказу, що вік (і вага!) Людини хоч якимось чином впливає на відповідну сплячому жорсткість ).

Не ведіться на запевнення, що м'який матрац вам буде хороший! У 70% випадків це абсолютно не так! І тепер ми підходимо до найважливішого питання.

Як визначити жорсткість матраца

 

Не заморочуйтеся  з моделями, пружинними блоками або беспружинниками, кількістю сторін і зималітами. Назва і склад виробу на етапі, коли ви не знаєте яка жорсткість потрібна - питання п'ятнадцяте. Щоб вибрати жорсткість матраца, GASH виділяє 2 ключових процеса, які людина повинна пройти.

1. Перед вибором вивчити свій поточний досвід сну і відчуття.

 

Найуважнішим (аж до параної) чином прислухайтеся до того, як ваше тіло взаємодіє з поточним спальним місцем. В якій позі сну ви зараз спите? Чому саме в ній? Що відчуваєте лежачи на животі? Як почуває себе плече і стегно в позі сну на боці?

Прислухайтеся, як спальне місце відпрацьовує навантаження від вашого тіла. Як взаємодіє з ним. Якщо ви хочете спати в якійсь позі, але не можете, ляжте в неї і прислухайтеся, де тіло відчуває небажаний тиск, що змушує вас змінювати позу сну?

2. Ідіть вибирати спиною.

GASH міг би відправити вас в який-небудь супермаркет матраців ...

Але у нас є пропозиція трохи краще!

Так як питання жорсткості - питання галактичної важливості для вашого сну, ми розробили спеціальну процедуру, яка на 95% гарантує, що матрац вам підійде ідеально.

 

Процедура називається - точний підбір жорсткості (тут). Її фішка в тому, що ви не бігаєте по залу і не пробуєте готові матраци. Матрац збирається індивідуально під вас. На льоту! Щоб точно підібрати жорсткість і ваше тіло сказало так - ми застосовуємо унікальну методику калібрування жорсткості. Ми гарантуємо, що через годину калібровок ви зможете впевнено вибрати саме той матрац, який буде приносити вам справжню насолоду найближче десятиліття.

Так що беріть всі свої грижі в оберемок, і записуйтеся на Конструктор матраців!

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001