Як підібрати матрац по жорсткості? Поради та рекомендації на Gash

05 Лютий 2019

Як підібрати матрац по жорсткості?Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Як підібрати матрац по жорсткості?

Для того, щоб ІДЕАЛЬНО підібрати матрац по жорсткості, потрібно знати:

1.КОМПЛЕКЦІЇ СПЛЯЧИХ

Це безпосередньо впливає на жорсткість матраца, на його прогин під вами і взаємодія з вашим тілом.

Важливо! Інформації про вагу - МАЛО! Комплекція сплячих це співвідношення ваги до зростання. РІСТ / ВАГА !!! Можна важити 80 кг і це нормальна вага ... при зрості 180 см. А при зрості 150 см - це вже великий сплячий, і для нього може знадобитися інший матрац.

Якщо вас не запитали про комплекції сплячих - ріст / вага, можливо вам запропонують неправильний невідповідний матрац. А майстри матраців GASH завжди це запитують.

2. СИЛУЕТ ХРЕБТА

Невиразна S хребта вважається еталоном. Однак вкрай мало еталонних спин можна зустріти в наш час. Низька рухливість, сидяча робота і погана постава приводять до того, що поперековий відділ хребта вирівнюється, а грудної - округляється (виникає сутулість). Дуже багато згладжених спин які просять жорстких поверхонь. Також часто зустрічаються надто вигнуті - для них хороші матраци з підвищеною амплітудою.

Вигин хребта - вкрай індивідуальна штука, і в кожному конкретному випадку його потрібно уважно вивчити перед підбором матраца.

Пам'ятайте! Якщо у Вас не з'ясували цей нюанс, то матрац вам пропонують наосліп, навмання!

Перед тим, як звернутися до майстра матраців GASH, задайте собі такі питання:

"Який вигин хребта я маю? У мене згладжений, хороший чи вигнутий поперек? А який у вашого партнера? Ви впевнені що вам потрібна зовсім однакова жорсткість?

3. ПОЗИ СНА.

Пози сну пов'язані безпосередньо з жорсткістю матраца. Згадайте, можливо ваша поточна поза сну змінилася відразу після покупки поточного матраца? Можливо ви хочете спати в іншій позі сну, але не можете? Можливо в поточній позі сну ви відчуваєте певні проблеми і дискомфорт і хочете спати по іншому?

Перед відвідуванням стенду точного підбору матраців GASH буде правильно опрацювати ці питання.

4.ПОТОЧНЕ СПАЛЬНЕ МІСЦЕ

Під час укладання прислухайтеся до загальних відчуттів в спині. Звертайте пильну увагу на поперек, грудний відділ і шию. Де і які відчуття виникають? Чому ви міняєте позу сну? Чи дозволяє поточне спальне місце спати в бажаній позі? Як змінюються відчуття протягом ночі? З якими відчуттями ви прокидаєтеся і який жорсткістю вони викликані? Чи влаштовує вас поточна жорсткість? Якої жорсткості матрац ви хочете наступний?

Може здаватися що ці питання залишаються без взаємності. Але якщо уважно стежити за своїм тілом, то за 2-3 ночі ви знайдете відповіді! І зможете вибрати ідеальний матрац!

5. ПОБАЖАННЯ ПО ЖОРСТКОСТІ

Дуже часто трапляється, що пара має різні переваги по жорсткості. Як не дивно, але саме жінки частіше вважають за краще матраци з підвищеною жорсткістю, а чоловіки - ніженки, і просять або нейтральну, або напівм'яку жорсткість.

Але знову ж таки - все дуже індивідуально, і не можна рівнятися на "абстрактну більшість"! І не вибирайте матрац "жорсткіше, тому що це ортопедично"! Запитайте особисто себе - "яку жорсткість хоче особисто моє тіло? На чому я висипаюся найкраще?"

ПІДГОТУВАЛИ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ? МОЖНА ЗАМОВЛЯТИ!

Інформації щодо цих 5 пунктів достатньо, щоб досвідчений майстер матраців зміг порекомендувати ідеальний для вашої ситуації варіант навіть дистанційно. І такий матрац добре підійде з високою ймовірністю, а ми готові дати гарантію комфорту (і безкоштовну корекцію жорсткості, якщо не підійде).

Але в ідеалі ми наполегливо рекомендуємо прийти на фірмовий стенд точного підбору GASH, і вибрати матрац своєю спиною.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001