Вибір матрацу для ліжка: 10 кроків до оптимального сну | GASH.ua

17 Травень 2019

Як вибрати матрац? 10 правил для вибору матраца для ліжкаМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Як вибрати матрац? 10 правил для вибору матраца для ліжка

Найрозумніше питання, яке ви тільки можете задати при виборі матраца для ліжка - це «як вибрати матрац?». Від дикої різноманітності моделей паморочиться в очах - а звернутися нема до кого? Розкид цін і виробників - незбагненні. Ваші стартові проблеми (будь то просто бажання краще спати або алергія в перемішку з горбом) настільки різноманітні, що збивають з пантелику ще сильніше.

Не втрачайте бадьорість! У цій статті ми детально розберемо весь логічних хід думок, щоб якомога детальніше розповісти Вам про принципи, дотримання яких дозволить Вам прийняти правильне рішення і вибрати правильний матрац! Просто прочитайте це!

Як вибрати ортопедичний матрац?

Так Так. Дуже багато хто починає з позиції - потрібен ортопедичний, і тільки ортопедичний матрац. Дуже смішно виглядають питання клієнтів «як відрізнити звичайний матрац від ортопедичного?». Хробак сумніву не дарма гризе задають таке питання. Ой недарма.

Відповідь дуже проста. І це перше правило.

Ітааааак, підготувалися? Священне питання:

 Що таке ортопедичний матрац?

Увага!

Ортопедичним стає той матрац, який вам вдало підійшов і завдяки чому створив настільки зручну для вашого тіла поверхню і жорсткість хребта, що ви тепер кайфуете всю ніч, кожен хребець відпочиває, а на ранок ви прокидаєтеся повним сил і енергії!

А значить, ортопедичних матраців за замовчуванням - не буває! Що б не було написано на етикетці!

Запишемо перше правило?

Ортопедичних матраців не буває. Якщо на лейбі написано - це розраховано на дурня, який повірить і не буде запускати логічну машину.

Які ваші шанси вибрати такий матрац самому? Ну, якщо брати навмання - то досить великі! 30% що ви купите ідеальний матрац! Мало? Тоді давайте вивчимо інші правила, які допоможуть вибрати матрац!  

Який вибрати матрац?

 

Отже, ми зрозуміли, що головне питання вже звучить так: який же купити матрац настільки вдало, щоб він став для мене - ортопедичним?

 

Записуємо друге правило: Потрібно щоб матрац ідеально мені підійшов незалежно від його назви і лейби «ортопедичний на ньому».

Пружинний, або безпружинний? Якщо безпружинний то з піною, або на основі натурального латексу? У словосполученні «жорсткий ортопедичний матрац» ​​є сенс і яка жорсткість мені взагалі потрібна?

Якщо вибирати самостійно, це означає уважно вивчити всі матраци, матеріали, типи, нерівності, нюанси підтримки тієї чи іншої зони людського тіла, теорію жорсткості ...

Третє правило звучить так:

Якщо будеш вибирати матрац самостійно - глибоко вивчи питання!

Важкувато, правда? Як можна вивчити таке глобальне питання, якщо багатьом фахівцям потрібні роки роботи для цього?  

Оооось, значить ми знову перефразовуємо питання? Не який ортопедичний вибрати! А як вибрати просто матрац, просто для ліжка !!!

Як вибрати матрац для ліжка?

 

Відмінно! Ви вже зрозуміли, що важливо вибирати вміючи. Розбиратися в матеріалах і типах матраців, в особливостях їх роботи, амплітуди, зворотного тиску ... а також своєю фізіологією, необхідної підтримки свого тіла і знати в яких умовах саме ваше тіло отримує найкраще відновлення.

Невже ви думаєте, що в Україні багато людей, які відмінно розбираються в матрацах?

Припустимо, ви добре розбираєтеся в нерівностях свого дивана і в сколіозі, на ньому заробленому. Але наскільки хороші ваші перспективи розібратися в пружинах, наповненях і сезонах?

Скільки вам потрібно часу, щоб вивчити все це? Місяць? Два? Півроку?

Добре! Ви чесно задали собі питання - чи здатні ви самі під свої симптоми і кістки вибрати матрац. І зрозуміли, що ні.

Але не поспішайте бігти до фахівця, про це ми поговоримо пізніше. Підбір матраца буде в рази точніше, якщо до візиту розібратися зі своїми проблемами, сколиозами, симптомами, поставою, затікання і взагалі глобально - зі своїм здоров'ям.

Четверте правило:

Ще до того, як почнеш вибирати матрац - потрібно розібратися з усіма своїми проблемами.

Йдемо далі. Дуже часто, коли люди начитуються всякого в інтернеті, прийдуть до екзотичних висновків і почнуть вибирати матрац за ціною.

Спробуєте вибирати за ціною?

Скільки коштує ортопедичний матрац?

 

Знову те саме! Вибирати матрац за ціною - звичайно цікаве питання. Особливо якщо ціни на матраци складаються у вашій голові до початку вибору.

Ось поставите ви собі ціну, припустимо 10 000 грн. Пошукаєте самі класні розміри ортопедичних матраців, побачите, що начебто 160 * 200 краще вам підходить, і почнете дивитися ціни. І ось опиниться, що купа матраців дешевше, ще більше матраців - дорожче

А стандарту і ідеалу-то - немає. І взагалі незрозуміло, так скільки ж насправді може коштувати хороший ортопед? І чим гірше той, який дешевше? Чому у них однакові описи? І де розшифровка складів? І прийдете до одного, найстрашнішого питання:

Який ортопедичний матрац найкращий?

 

Давайте все ж запишемо правило №5.

Чи не вибирай матраци за ціною. Вибирай по жорсткості, за складом, за типом. За чим завгодно, але тільки не за ціною! Ціна - це передостанній питання при  матраці! Повір!

 

І ми наближаємося до найпотаємніших правилами!

До якого матрацу ви маєте кращі шанси на швидке звикання? 

Який матрац поліпшить вашу поставу?

Який матрац на довгі роки збереже ваше здоров'я?

 

Пишіть відразу правило №6!

Найкращий ортопедичний матрац буде той, який буде ТОЧНО підібраний під всі нюанси вашого тіла, вашу індивідуальну історію користування матрацами (і іншими поверхнями для сну) в минулому, ваші побажання по жорсткості в майбутньому.

Чи існує така технологія?

До недавнього часу - її не існувало. Люди вибирали з уже готових матраців, найчастіше в супроводі безграмотних консультантів.  

До речі! Правило №7.

Щоб вибрати класний матрац, НЕ ПОТРІБНО знати ЯК вибрати матрац. Потрібно знати - З КИМ !!!

 

І з появою Майстерні індивідуального матраца GASH всі проблемні частини ідеального підбору матраца видалені!

По-перше, ми прибрали некомпетентність в консультуванні клієнтів! Тепер кожна продаж, кожен індивідуальний підбір матраца здійснюється сертифікованим Майстром матраців. Людиною, який пройшов складну програму навчання і вміє робити матраци своїми руками!

По-друге, ми детально опитуємо клієнта про всю історію його спини, щоб з'ясувати, які рішення в минулому приймалися, у що вони вревратілісь в сьогоденні, чого слід уникнути а з чого - зробити висновки.

Правило №8:

При виборі матраца задійте свій життєвий досвід і використовую історію своєї спини!

І переходимо до найголовнішого!

Де краще купити ортопедичний матрац?

По-третє, вибирайте матрац СПИНОЮ. Якщо є хоч найменша можливість піти полежати - йдіть лежите. І не так, щоб на секундочку приліг, схопився - підходить!

Ні! Полежіть вдумливо, довше. Прислухайтеся до відчуттів. Покрутився. Запитайте у пояснічкі - як вона? Відчуйте грудний відділ. Відчуваються затікання? Спазми? Як добре розслаблена спина? Чи всі подобається? Хочеться жорсткіше? Або м'якше? Чому?

Яка жорсткість найкраща для Вас? Може бути найкращий напівтвердий ортопедичний матрац? Ви повинні відчути це своєю власною спиною.

Дев'яте правило класного вибору матраца:

Вибирайте матрац СПИНОЮ.

 

Ми в GASH з моменту заснування зрозуміли, що вибір матраца спиною - сама архіважливе завдання, для того, щоб кожен проданий матрац опинявся ортопедичним. 

І розробили фірмову процедуру стендового точного підбору жорсткості! Тепер немає готових матраців! Тепер не ви вибираєте матрац - а Майстер.

Тепер ви не боїтеся помилитися, адже є фірмова гарантія комфорту і якщо матрац не підійде - GASH безкоштовно скоректує жорсткість.

Ми настільки впевнені в тому, що підберемо Вам ідеальний матрац - що гарантуємо навіть комфортний сон!

Чи варто окремо записувати головне правило №10?

З GASH Ви ТОЧНО виберете ідеальний матрац!

Ну! Чекаємо дзвінка! Записуйтеся на точний підбір жорсткості!

 

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001