Як вибрати матрац: 5 місць ДЕ полежати СПИНОЮ? | Gash

30 Січень 2019

Як вибрати матрац (ч. 3): 5 місць ДЕ полежати СПИНОЮ?Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Як вибрати матрац (ч. 3): 5 місць ДЕ полежати СПИНОЮ?

Питання чи варто їхати вибирати матрац спиною, безпосередньо залежить від відповіді на питання - "наскільки важливий матрац в моєму житті?", Якщо Ви ще не читали  статтю - переходите, читайте.

Однак, навіть якщо ви вирішили обрати матрац спиною, зробити це буде не так вже й просто.

З сусідньої статті "З ким вибирати матрац" ми проаналізували 7 "партнерів", з якими ви в будь-якому випадку стикаєтеся при виборі матраца.

Але коли ви хочете вибрати матрац спиною, приїхати куди-небудь і полежати на різних варіантах - можливостей виявляється значно менше. І ось їх повний список.

1. Конструктор індивидуального матраца GASH

Цей варіант - сама досконалість точного підбору жорсткості і комфорту.

Справжній конструктор матраців, на якому всього за 30 секунд знаючий майстер може зібрати будь-який з більш ніж 100 варіантів, представлених на ринку. Всі матеріали в чистовому вигляді - ви можете вибрати ядро, спробувати, помацати, порівняти, перестелити фасадні настили, скорегувати жорсткість і підібрати свій ідеальний комфорт до міліметра.

Нічого кращого, для індивідуального підбору поки не придумано в усьому світі, і GASH стрімко розвивається розширюючи продажу. Якщо хочете вибрати спиною - і думати нічого! Звертайтеся в GASH.

Переваги: ​​професійна консультація майстра з виробничою практикою, точний індивідуальний підбір комфорту, правильний вибір свого ідеального матраца, найвищої якості. Швидко і по класній для таких висококласних матраців ціною.

Недоліки: можливо буде дорожче ніж викидні пропозиції від фабрик агрегаторів. Але на кожну копієчку краще, вдаліше, комфортніше і довговічніше. Не завжди можна приїхати в будь-який зручний час, майстри приймають тільки за попереднім записом.

2. Дорогий брендовий шоу-рум

Тут дійсно представлена ​​велика кількість матраців, часто завжди є з чого вибрати, зазвичай представлений весь спект жорсткостей. Ви зможете полежати на різних варіантах, порівняти і вибрати те, що сподобалося.

Переваги: ​​можна побачити матрац вживу і зрозуміти яким він буде у вас, можна приїхати в будь-який зручний час, дорогі бренди зазвичай печуться про свою репутацію, тому проблем з якістю бути не повинно.

Недоліки: продавці консультанти не завжди здатні відповісти на каверзні / технічні питання, залишається покладатися на порядність бренду, можна сильно переплатити за ім'я на звичайному по якості, не завжди є можливість відмовитися від обов'язкових опцій (наприклад ви хочете односторонній матрац, а сподобався вам - продається тільки в двосторонньому вигляді значно дорожче).

3. величезний супермаркет матраців де представлено багато виробників

Це теж надзвичайно популярний варіант на ринку. У супермаркеті матраців зібрано величезну кількість варіантів від різних виробників, перележати можна на всьому. Якщо вибираєте між інтернет-магазином, то супермаркет кращий варіант, тому що ціни в них однакові - але є можливість полежати.

Переваги: ​​величезний вибір матраців відразу від багатьох фабрик, ціни такі ж як в інтернет-магазинах, консультують більше продавці, ніж фахівці в матрацному питанні.

Недоліки: дуже великий вибір і далекі відстані між сподобалися матрацами не дозволить вам їх точно порівняти, один-два продавця на весь зал і відсутність фірмових представників забезпечать вкрай низьку якість консультації.

4. матраци зі складу  

Незважаючи на те, що на складі є величезна кількість матраців в будь-якому необхідному розмірі, ця модель передбачає великі знижки (вже закладені в ціну), але повна відсутність можливості полежати.

Якщо на складі вам пропонують полежати на матраці в плівці, пам'ятайте: плівка з'їдає весь ефект і все відчуття від матраца, лежачи на ній ви абсолютно нічого не відчуєте.

Переваги: ​​якщо при складі є виставковий шоу-рум - екстремально низька ціна на ходові матраци, проте така ж і якість.

Недоліки: 80% ймовірність що повноцінно полежати на матраці немає ніякої можливості.

5. Матраци з меблевого / матрацного локального магазину в житлових районах

Тут 50/50. Або тут є скромна виставка матраців, на яких можна полежати без плівки. Або тут лежить 2-3 упакованих матраца і продавець консультант запевняє що це нормально - лежати на щільній поліетиленовій плівці.

Переваги: ​​найстрімкіше варіант вибрати матрац спиною. Дуже швидко, буквально по дорозі додому - не потрібно напружуватися, думати, взяв перший-ліпший і вуаля. Швидше за все дешево, але там можна взяти і дорогий матрац.

Недоліки: фактично через вузькість вибору не може бути вибраний матрац спиною, швидше за все неякісна консультація продавця і без відповіді питання.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001