Як вибрати матрац? Поради та рекомендації на сайті Gash

02 Лютий 2019

Як вибрати матрац? Головна стаття розділу.Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Як вибрати матрац? Головна стаття розділу.

Раз вже ви тут опинилися, можете видихнути. Нижче представлена ​​САМА важлива і адекватна інформація про правильний вибір матраца.

Вибір матраца базується на 8 непростих, але адекватних і потрібних кроків.

1. Зрозуміти - яку роль матрац грає у вашому житті.

Наскільки важливо для вас добре спати? Наскільки важливий відпочинок і запас енергії на трудовий день? Наскільки важливо, щоб спина не боліла з ранку? Чи любите прокидатися в хорошому настрої?

Відповідь на ці питання підкаже, як вибирати матраци і які питання ставити спочатку. Якщо матрац неважливий - ви самі визначите бюджет і будете шукати матрац. Хоча правильно буде поставити правильні питання про сам матрац - питання бюджету при замовленні матраца глибоко вторинний.

2. Вибрати - з ким ви будете вибирати матрац.

Не поспішайте відповідати "самостійно" - такий варіант не передбачений. Припустимо, ви вибираєте матрац "самостійно" в інтернеті ... але ви ж читаєте текст про матраци - і цей текст хтось написав. Можливо професіонал технолог, можливо маркетолог виробника, а можливо безглуздий копірайтер, який нахапався і інтерпретував уривчасті відомості і бездумно повторює помилкові міфи?

У будь-якому випадку, матрац ви вибираєте з кимось, і це важливо розуміти і знати, що цей "хтось" знає про матрацах.

3. Визначитися, як ви будете вибирати матрац - дистанційно не намагаємося або своєю спиною.

Варіантів насправді не так вже й багато. Навіть якщо ви хочете вибрати матрац спиною, далеко не скрізь це можливо. У більшості місць - не на належному рівні. І тільки GASH пропонує ідеальний варіант вибору спиною - на Конструкторі матраца.

І навіть для дистанційного підбору матраца ми розробили спеціальну процедуру в найдрібніших подробицях. Читайте тут про дистанційне індивідуальному підборі.

4. Визначитися з типом матраца.

Якщо говорити грубо - вибрати потрібно з 3 варіантів. Латексний, пружинний або пінний матрац? Який типу матраца - ваш ідеал? Однозначно і просто це зробити на стенді точного підбору (сюди теж лінк) під керівництвом майстра матраців. Однак якщо такої можливості (бажання) немає - ось основні статті, побудовані на ексклюзивному досвіді виготовлення індивідуальних матраців GASH. Сподіваємося вони допоможуть!

5. Визначитися з дійсно необхідною кількістю сторін.

Всупереч розхожій думці про те, що двосторонній матрац краще, краще він в єдиному випадку - якщо ви досить дисципліновані, щоб цими двома сторонами користуватися. В іншому випадку - ви через жадібність купуєте непотрібну сторону, і краще (раціональніше) вибрати просто односторонній але класний матрац.

Детальніше про муки вибору одно- / дво- сторонній матрац ...

6. Визначитися з жорсткістю.

Жорсткість найтіснішим чином пов'язана з типом матраца. Але ще тісніше вона пов'язана з вашою фізіологією і позою сну. Жорсткість - це та тема, про яку ви повинні постійно думати, прислухатися до свого тіла і, на момент вибору - точно знати чого хочете. Адже саме від жорсткості залежить ваш сон, комфорт та відпочинок в наступні 30 000 годин сну.

Як визначитися з найважливішим питанням вашого сну і прийняти правильне рішення?

7. Вибрати фінальний рецепт комфорту.

Яка композиція найближчий вашому тілу? На чому ви будете відчувати максимальне задоволення щоночі? Що саме подарує божественний комфорт? Меморі з латексом? Класика латекс з кокосом? Фірмова космік GASH мемори з кокосом? Або фьюжн пальмова сіно з меморі? Або турбовентілейшн 100% кінський волос з кокосом? Можна спробувати вгадати. А можна - під керівництвом майстра матраців точно підібрати.

Все это важные вещи, с которыми вам следующие 10 лет жить...

8. Останній штрих: визначитися з чохлом.

Яка оболонка буде у вашого матраца? Це буде синтетика, або натуральна тканина? Знімна, роз'ємна, стаціонарна? Хочете м'який стрейч або жорсткий жаккард? Як щодо 100% льону (ексклюзив, але у GASH є).

Завжди раді допомогти вам з будь-якого приводу.

Не витрачайте свій час, а відразу звертайтеся до справжнього майстра матраців, який заощадить час і допоможе прийняти правильне, ідеальне рішення.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001