Як вибрати матрац: важливість і вплив на ваше життя | Gash

02 Лютий 2019

Як вибрати матрац (ч. 1): наскільки він важливий у житті?Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Як вибрати матрац (ч. 1): наскільки він важливий у житті?

Напевно, ви скажете те, що популярно і всюди звучить: "матрац - це третина життя".

Можна, звичайно, припустити, що на обранні матраци в наступні 10 років (якщо матраци хороші) ви проведете близько 28 800 годин, або 3600 ночей ...

Але хіба можна вважати чистий час сну? Годинни? Ночі?

А якість вашого сну? Якщо воно незадовільне? Або "нормальне, але хотілося б краще"? Якщо щоночі, щогодини ви спите на 60%.

А відпочинок, а відновлення, а заряд енергії цілий день, працездатність, сили і радість життя? Звідки це все візьметься на поганому матраці?

Якщо погано виспався - з ранку і голова болить, і розбитий весь, і настрій поганий. Багато хто скаржиться - після сну доводиться розходжуватися по 2 години. І цілий день все одно потім втомлений. Це ж теж матрац.

А коли вже наближається вечір і відчувається втома. Чого хочеться найбільше? Прилягти. Щоб відновити сили. І якщо у тебе поганий матрац - особливої ​​радості не відчуєш. А якщо улюблений, що ідеально підходить, на якому висипаєшся за 7 годин? І вечір стає добрішим.

І виходить, що якщо у вас класний, ось дійсно класний матрац, на якому кайфуєш - то він впливає (і позитивно!) На ВСЕ життя, на настрій, на здоров'я, на досягнення на роботі, на відносини в родині.

Тому, якщо хочете дійсно і помітно поліпшити своє життя - звертайтеся до майстрів матраців GASH, і вони підберуть ідеальний матрац, який перенесе вас в інший світ! Якість сну - гарантуємо!

І запам'ятайте найголовніше: МАТРАЦ - ЦЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВО.

МАТРАЦ - ЦЕ МАЙЖЕ НАЙВАЖЛИВІШИЙ ПРЕДМЕТ У ВАШОМУ ЖИТТІ.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001