Кінський волос латексованний - елітні матраци від майстерні Gash

10 Червень 2019

Кінський волос латексованнийМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Кінський волос латексованний

 

Ми всі свої матраци любимо і називаємо елітними, але як і в усьому світі, існують якісь стандарти якості, найбільше цінуються елітні матраци з кінським волосом

 

Латексований кінський волос - це новий, високотехнологічний виріб підвищеної пружності і жорсткості. Якщо 100% кінський волос - ніжний і пухнастий матеріал, волокна якого розташовуються неорганізовано, то кінський волос латексованний - являє собою волокна кінського волоса, пружно скріплені натуральним латексом.

  • Латексованний кінський волос є синтезом традиційного королівського матеріалу з новітніми технологіями латексного комфорту.
  • Латексованний кінський волос більш пружний і хрусткий матеріал, ніж 100% ніжний кінський волос. І в той же час, латексованний волос має більш виражений натуральний запах, ймовірність відчути який з-під чохла за нашими даними складає 15-20%.
  • Латексованний кінський волос рекомендується використовувати в жорстких моделях для любителів пружних і жорстких поверхонь, наприклад зі  штучним латексом, кокосової койрой або натуральним латексом.

 

А 100% кінський волос рекомендується використовувати в средньожорстких і ніжних матрацах, наприклад з  моноблоком латекс-лайта, зонувати латексом,з меморі

Фабрика матраців Gash працює тільки з натуральним 100% кінським волосом.

Це ексклюзивно і 100% натурально!)

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001