Конструкція і особливості сучасних матраців - Gash

30 Березень 2019

Конструкція і особливості сучасних матрацівМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Конструкція і особливості сучасних матраців

GASH виділяє 5 різних типів матраців, які збираються з найрізноманітніших матеріалів. Просто перераховувати мало. Постараємося ще й зорієнтувати.

З чого зроблений ортопедичний матрац?

Матраци, які містять ортопедичний пружинний блок - або надзалежні Боннель (який не дуже-то вже тай ортопедичний) і незалежний пружинний блок Pocket Spring.

Боннель обговорювати не будемо, GASH не виробляє його, скрипить, тисне на ребра, ефект хвилі, все таке. Головне при виборі Боннель - не менш 6 см матеріалів над пружинами. Тоді буде більш менш. Можливе.

Незалежні пружини добре розподіляють навантаження, досить гуманно працюють з плечем, приймають форму тіла людини, а завдяки невисокій ціні є найбільш продаваними матрацами на ринку.

Слабке місце? Занадто тонкі або неякісні настили над пружинами. Як свита грає короля, так і ізоляція над пружинами - грає пружинний матрац. Тут рекомендація така-ж як у Боннель. Ізолюючий шар не менше 2 см над пружинами чогось якісного (не аби чого!).

Матраци з пінним складом. Найширша багатюща лінійка матраців у кожного виробника. Хіміки настільки віртуозно навчилися модифікувати пінополіуретан (в народі паралон) найрізноманітнішими способами - що на виході ми отримуємо і аналоги пластиліну (піна мемори), і аналоги натурального латексу (вотерлатекс на дотик під тканиною практично не відрізнити), і аналоги пружин (пружинисті латексована піни ), і аналоги кокоса (наджорсткі і пресовані піни).

Склад матраца з пін різноманітний!

(І часто - потворний)

Переваги пінних матраців - без звуку і аромату, гіпоалергенні, величезний вибір жорсткостей, з пінних матеріалів можна створити будь-який аналог майже будь-якого матраца. Беспружіннікі на пінах - дозволяють віртузоно поєднувати шари матраца так, як вам тільки захочеться. А фірмовий конструктор матраців GASH дозволить займатися матрасобудовою на льоту!

Ви навіть можете попрактикуватися і виконати просту вправу. Перейдіті за посиланням в Конструктор матраца. І зберіть симпатичний двосторонній пружинник / беспружинник початкового рівня - щоб його висота була в межах 21 см, а показники жорсткості в межах 3,6 - 4 балів за нашою фірмовою шкалою.

Латексні матраци.

Вони бувають 3 різних видів: структура на основі латексного моноблока (блок латексу завтовшки від 12 см), структура на основі жорсткого ядра з кокосової койри (кокос від 6 см, латекс від 5 см з кожного боку), і структура шарів, що чергуються латекс кокос ( в пропорціях 2-2, 3-3 ітп см).

Моделей латексних матраців, поєднань латексу і кокоса, латексу і меморі - надзвичайно багато на будь-який вибір. Останнім часом можна окремо купити у оптових постачальників латексний моноблок, окремо знайти де пошити чохол - ось тобі і латексний матрац.

Начебто все перерахували, а розуміння «що вибрати» не виникло? Не переживайте, так і повинно бути. Вибирати матрац повинні не ви, а людина з багаторічним досвідом роботи. Ви ж хочете щоб спальне місце було жаданим притулком і мрією всього Вашого вечора?

Тоді приводите вашу спину на точний підбір жорсткості GASH!

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001