Краща якість GASH - матраци з найкращими матеріалами на ринку

05 Лютий 2019

Краща якість GASHМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Краща якість GASH

Ми працюємо виключно з кращими матеріалами, які тільки можна закупити на ринку. Нижче наступний текст, в якому ми постаралися якомога переконливіше і простіше пояснити, що це дійсно так.

Замовляючи матрац у GASH ви точно отримуєте найкращу якість, яка  тільки може бути.

Чохли.

Поліпропіленовий жаккард - це дешево, неякісно і слизько. 98% матраців на ринку в ціні до 6500 грн в розмірі 200 * 160 - це матраци з поліпропіленом в тканині. GASH з таким не працює.

Поліестровий жаккард і стрейч - це недорого, слизько і синтетично. 90% всіх матраців на ринку в будь-якому бюджеті - це синтетичні поліестрові чохли, байдуже жаккард це, або стрейч. GASH працює

Натуральний жаккард - непогано, але через ціну - непопулярне. GASH, звичайно, працює з натуральним жаккардом.

Натуральний 35% бавовна стрейч - дорого, комфортно але дуже рідко. Бавовняний стрейч практично неможливо знайти на ринку, ніхто його не замовляє, чи не заморочується. GASH привозить натуральний стрейч під замовлення.

100% льон - еталонно по натуральності. Ексклюзив. Тільки у GASH.

Системи периметрів.

Без периметра - дуже часто в Боннель. GASH не працює навіть з Боннель. Про відсутність периметра не може бути й мови в наших матрацах. Зрідка ми не монтуємо системи жорсткого периметра в беспружінники,тому що там вона неактуальна.

Сталевий прут по середині висоти пружинного блоку. Найпопулярніший периметр на ринку в сегменті бюджетних матраців. По суті це і не периметр зовсім - дріт для назви.

2 сталевих прута по верхньому / нижньому канту. Ця система теж не виконує функції жесктого периметра. На ринку - популярно. GASH з таким не працює.

Система метелик (додаткові пружини між двома прутами). Периметр ефективний. Є нюанси зі скрипом і гостротою зворотного тиску. На ринку не популярно. Недостатньо круто, щоб GASH працював з цим.

Євро-периметр. Периметр для назви, красиво звучить, функцію периметра не виконує. Дуже популярно на ринку.

Периметр МЕГА. Найпотужніший, реально працюючий периметр. Краще на ринку немає. Ексклюзив тільки у GASH.

Технологія складання матраца.

Безклеєва. Назва спірне. Технологія спірна. Якщо це утяжки - то це незнімні чохли. Якщо це просто відсутність клею - то технологія жахлива, це не матрац - а лахміття.

Термоклей. Технологія звучить привабливо, без розчинників. Однак термоклей погано тримає волоконні настили на пружинах. У підсумку це з'єднання все одно проклеюється клеєм на розчинниках.

Клейова фабрична. Фабрична, значить оптимізована - понад економна. За мінімум попшикати клеєм, і бігом наступний матрац клеїти. В основному кріпиться тільки периметр. Решта - лахміття. GASH не використовує.

Щедра повноклеева технологія. Матрац працює як симфонія, як єдине ціле. GASH працює тільки за принципом повноклея.

Пружинні блоки

Боннель. Вчорашній день. Застарілий. Некомфортний. Ефект цунамі. Дзвін. Хрускіт. Боже упаси, щоб GASH почав працювати з цим типом пружин.

Незалежний пружинний блок Pocket Spring рядної збірки. Турбопопулярний. На ринку полегшена 256 шт / м2. В принципі ок, але не айс. GASH розглядає можливість роботи з цим видом блоку в економ сегменті.

Незалежний пружинний блок Pocket Spring стільникового збірки. Кращий у відкритому доступі. 320 шт / м2. Основне ядро ​​в пружинних матрацах GASH.

Посилений пружинний блок Pocket Spring GDR 444 шт / м2. Спеціальна серія для великих людей. Ексклюзив тільки у GASH.

Натуральний латекс.

Країни походження натурального латексу: Росія, Болгарія, Чехія, Бельгія, Китай, Франція, Італія.

GASH працює з оптимальним латексом по співвідношенню ціна / якість - чеським по бельгійській ліцензії. Якщо вам стане легше, всі наші конкуренти працюють з таким ж латексом, але називають його бельгійським.

Захист від стирання та атмосферного руйнування (ультрафіолет, пересихання). Крім GASH на ринку присутня лише-лише 1 виробник, який захищає натуральний латекс не у всіх своїх збірках.

Меморі

Зустрічається в щільності від 30 до 50 (у італійців - до 60).

Останнім часом все більше і більше виробників переходить на меморі 40-ї щільності.

Як наслідок - різке падіння якості та довговічності.

GASH працює тільки з високощільною меморі перевіреної марки 50-ї щільності.

Піни

На ринку доступна широка лінійка пін. Від 20 до 60 щільності.

Переважна більшість пін в матрацах до 25 щільності. Основне якість пін в бюджетних матрацах (до 7000) - це щільності 20-22 кг / м2.

GASH працює з піною від 35 кг / м3, але частіше в роботі важкі піни 40, 50, 55 і 60-х щільності.

Основне споживання GASH - це важкі латексована піни 55-ї 60-ї щільності.

Ах та!

Зовсім забули. Ми декларуємо всю технічну інформацію. І ви легко можете перевірити, що ми не брешемо.

Шиємо матраци зі знімними (і навіть рознімними) чохлами.

Все буде GASH!

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001