Міфи про матраци - розкриття правди та недостовірності | GASH

30 Березень 2019

Міфи про матрациМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Міфи про матраци

Міфів про матраци багато. Майже всі - дурні. Але тим не менше - популярні. Ось найголовніші з них.

Тест матраців

Нам завжди смішно читати про тести. Замість того, щоб пускати в роботу якісний наповнювач - проводять номінальний тест, отримують папірець його підтверджують, і продають людям папірці.

Зазвичай тест матраца - це величезний неважкий валик, який прокочується по всій площині матраца, і після певної кількості циклів (чомусь вважається що матеріал деградує тільки від циклів стиснення / разтискання) заміряють ступінь усадки. Варто сказати, що такий тест здатні витримувати навіть найдешевші матраци, і ні про яку якість і довговічності він не говорить.

Ще дуже популярно розміщувати матраци на 1-2 тижні до медичних установ, де люди лежать з проблемами хребта, і отримувати від проплаченого доктора цидилку, що таки та- матрац вплинув на людину прямо таки чудодійним чином.

Матраци та статті про них

Хто пише статті про матрацах сьогодні? Зверніть увагу, як вони написані? Скільки в них міфів, скільки корисної інформації, скільки відвертою маячні? На жаль, міфи допомагають продавати матраци.

Міф це просто. Напиши що-небудь тупе про комфорт, звук, вологу, про рішення проблем сну на боці, про високий рівень комфорту, про особливу систему для плеча, про відсутність тиску на стегно - кому потрібне рішення і не хочеться думати, хто шукає чарівну цукерку за недорого - він прийме цей міф на віру. І швидко купить матрац.

Справжній фахівець знає, що вступних даних занадто багато, щоб заочно давати рекомендації по рівню підтримки, начинці, типу матраца і кількості пружин в ньому. Писати статті про матраци для самостійного вибору матраца - це профанація! Процес вибору матраца повинен здійснювати досвідчений майстер!

Статті, що обіцяють все про матраци

Теж міф! Неможливо передбачити як поведе себе матрац того чи іншого типу персонально для вашого хребта. Він може забезпечити його ортопедично правильне положення, а може і не забезпечити. Все дуже індивідуально, щоб щось з упевненістю говорити!

І вас відвідає дивовижний стан дискомфорту. Хто в цьому буде винен? Той, хто написав загальну самовпевнену статтю, в якій однозначно сказано що робити? Або ви, ті хто сліпо довірилися незрозуміло кому, і прийняли рішення не маючи достатньої інформації?

Зараз матраци пішли - г * но! Не те що радянський матрац.

Скажімо прямо. Ми дуже часто переробляли радянські матраци. Точніше брали на переробку. Коли ми їх отримували, ми відмовлялися мати з ними справу. Великий міф що радянські матраци комфортні і невбивані.

Просто люди звикли до жахливих умов сну. Людський організм дивовижна штука, може звикнути до такоооого ...

Яка сторона матраца зимова?

Ефект зима-літо надзвичайно часто виконується заради піару і не означає щось конкретне. Якщо хочете - швидше за все і в вашому матраці зимова сторона це та сторона, де пришита лейба. Ви не відчуєте різниці.

Навіть якщо в кімнаті холодно - ви по відчуттях не зможете розрізнити боку. І міняти ковдру все одно доведеться.

Але ось вам одна порада - зазвичай зимова сторона йде без гарної ізоляції пружин, вона м'якше і тонше річної. На літню зазвичай дають хоч якийсь шар кокоса, а значить вона жорсткіше і комфортніше. І якщо у вас дешевий матрац - то не намагайтеся навіть шукати зимову сторону, на ній спати гірше. Ми зустрічаємо багато матраців, в яких зимова сторона НОМІНАЛЬНА.

Так що краще навіть не шукайте її.

Відчуваються пружини в матраці що робити?

Це чудовий міф, конституція якого не втомлюється нас дивувати. Ніби можна щось зробити, крім викиду матраца.

Важливо зрозуміти чому це сталося, і не допустити повторення в майбутньому. Глобально кажучи, якщо в матраці відчуваються пружини - то:

  1. ви купили дешевий поганий матрац і винні самі,
  2. продавець продав вам неякісний матрац, і добре б йому помститися, він і справді обіцяв вам рай і заробив на цьому грошей, але ви цього не зробили
  3. по суті це вже і не матрац зовсім, краще рішення або переробити його за стандартами якості або зробити висновки, викинути його і купити хороший новий.

Чим більше пружин в матраці - тим краще?

Так, технічно кажучи - так. Але включаєте ви голову, коли фільтруєте інформацію про кількість пружин на матрац? Звідки ви знаєте напевно - скільки пружин в метрі квадратному матраца?

Ми щодня стикаємося з сумною ситуацією. Приходить до нас клієнт і каже, ось у вас 320 пружин в метрі квадратному, а у них - 500 (або 1000).

Коли ми починаємо з'ясовувати, виявляється виробник маніпулює даними, і вказує цифру не квадратного метра, а загальна кількість пружин в матраці 200 * 200, тобто в 4 квадратних метрах!

Довірливий чоловік, який не бажає вникати що зробить? Звичайно купить матрац з 500 пружинами! І за фактом отримає менше, ніж пропонував йому GASH. Винні міфи? ТАК! Винні непорядні виробники? Так! Винні довірливі покупці? Так.

Які матраци використовують в дорогих готелях?

Вже точно не дешеві.

Готелі добре розуміють, що вони продають не стіни, дизайн і двері - а сон клієнта.

І чим краще клієнт виспиться, чим краще відпочине,чим з кращим настроєм з ранку встане - тим краще враження у нього створиться інформацією про цей готель. Вищий пілотаж в цьому випадку - коли клієнт дізнається на рецепції «А що за фірма? А що за матрац? » і купує собі додому такий ж.

У дорогих матрацах використовують дорогі шари і наповнювачі. Над пружинами в дорогих матрацах закладені великі масиви дорогих високощільних матеріалів, щоб пружини практично не працювали.

У дорогих матрацах використовуються натуральні тканини. Дорогі матраци стійкі до крапкових навантажень, мають нульовий ефект хвилі, абсолютно безшумні. Загалом все як у GASH.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001