Наш партнер по етикетках < Майстерня матраців GASH

24 Січень 2022

Наш партнер по етикеткахМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Наш партнер по етикетках

Чому ми обрали Світ етикеток у якості партнера?

З моменту створення бренду GASH, ми спрямовуємо наші зусилля на забезпечення преміальної якості продукції, на ексклюзивність та індивідуальний підхід до потреб  клієнта. Кожен, хто придбає матрац від GASH, отримує не тільки ексклюзивну річ, яку створили виключно для нього, а й ще і супровід клієнта, можливість змінити жорсткість матрацу протягом року, гарантію на 5 років та можливість повернення коштів, якщо клієнт залишатися незадоволеним результатом.

Ми створюємо матраци з любов'ю і ніколи не поступаємося якістю задля вигоди. Тому і партнерів обираємо зі схожими цінностями та підходом до якості продукції. 
Світ етикеток  створює свою продукцію згідно з європейськими стандартами якості. В центрі уваги клієнт і його потреба отримати якісний продукт.  Значні вимоги до якості на всіх етапах виробництва дозволяють їм створювати мініатюрні шедеври, що складно назвати звичайною етикеткою.  
 

Ось приклад того, що  Світ  етикеток створює для нашої компанії. Усі замовлення виконуються враховуючи дедлайни, дотримуючись усіх пунктів договору, на відміну від більшості виробників, чиї виробничі потужності розташовані за межами країни. При цьому якість етикеток така, що навіть і через декілька років експлуатації наших матраців, всю інформацію на етикетці можна легко прочитати. Тому пам'ятайте, що дрібниць у питаннях якості не буває і немає сенсу економити на перший погляд непомітних деталях.  Зрозуміло, що етікетка, яка втратила зовнішній вигляд, на якість сну не впливає, але враження від преміум матраца буде вже не те. Тому ми обираємо для співпраці лише найкращих у своїй справі!

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001