Нейтральний матрац - середньо-жорсткий матрац | GASH

08 Лютий 2019

Нейтральний матрац - середній середньо-жорсткий матрацМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Нейтральний матрац - середній середньо-жорсткий матрац

Всупереч поширеній на ринку "широкої" формулюванні "середньо-жорсткий матрац" майстерня індивідуального матраца GASH вирішила розділити ці поняття на дві складові:

  • нейтрально-жорсткий матрац - матрац без відчутної деревної жорсткості, середній по відчуттях, ні жорсткий ні м'який
  • підвищено-жорсткий матрац - матрац з відчутною жорсткістю, трохи жорсткуватий, але помірно

Якщо вам досить складно вибрати між цими твердостями, уявіть собі якусь абсолютну середину жорсткості і запитайте себе, "я хочу трохи м'якше або трохи жорсткіше?", "Я хочу відчувати трохи жорсткості, або я хочу щоб матрац для ліжка був абсолютно нейтральний?".

Нейтральний матрац за фірмовою шкалою жорсткості GASH це:

  • прогин від 3,8 до 4,7 см в зоні критичних навантажень під час лежання - цієї амплітуди цілком достатньо щоб відпрацювати фізіологічні вигини більшості переважної більшості людей
  • присутність не більше 1 шару кокосової койри
  • нейтральне середньожорстке ядро
  • пружні нейтральні піни на фасаді (супер-піна + мемори,штуч. латекс, вотерлатекс)

Нейтральний матрац - це оптимальне усереднене рішення для людей, які не можуть визначитися з жорсткостю і позщю сну. Нейтральний матрац універсальний, і якщо не підійде для сну на спині (тут потрібна еталонна філігранність при складанні в т.ч. комфорту, а не тільки жорсткості), то для сну на боці, животі і змішаних позах - підійде обов'язково.

Ризики нейтрального матраца.

Що буде жорсткуватий тим, хто шукає максимальну м'якість. То для 3 осіб з 10 нейтральний матрац може виявитися дещо жорстким, і вони будуть спати на ньому і мріяти про ще більшу м'якість.

Що буде м'якуватий тим, хто потребує підвищеної жорсткості. Нейтральний матрац без виразної жорсткості для тих тіл, які люблять підвищену і високу жорсткість (4 людини з 10) сприймається як м'якуватий.

Слої

супер-піна 2 см

супер-піна 2 см

Армована піна EL3245, щільність 32 кг / м3 відповідає европейським стандартам, добре утилізує коливання, формує напів-сидячий матрац, дає рівну площину, вимагає пом'якшення додатковими матеріалами

вотерлатекс 3 см

вотерлатекс 3 см

Вотерлатекс (Latex Like Foam), щільність 60 кг / м3, важка наделастична латексована, мілкокомірчаста поліуретанова піна, максимально імітує комфорт натурального латексу, гіпоалергенний матеріал.

Революційний матеріал, який легко сплутати з комфорту з натуральним латексом, за довговічностю, ціною і екологічністю вотерлатекс навіть краще натурального латексу.

штучний латекс 3 см

штучний латекс 3 см

Штучний латекс, щільність 55 кг / м3, пружний, крупнокомірчастий, високощільний, екстранадійний матеріал. Для любителів пружного гумового комфорту, відмінно підтримує тіло. Добре дихає, гіпоалергенний.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001