Ортопедична подушка | Правильний вибір подушки на GASH

09 Лютий 2019

Ортопедична подушкаМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Ортопедична подушка

Називати будь-яку подушку «ортопедом» так само безглуздо, як називати будь-який матрац для ліжка «ортопедичним».

Не беручи до уваги індивідуальні особливості кожної людини, її м’язовий статус, малюнок хребта, викривлення шиї, його специфічні проблеми з шиєю - жодну подушку у світі не можна назвати ортопедичною.

Однак продавці та маркетологи зробили саме це. Тому що це просто і красиво. Всього одне слово - і продажі зростають. Лікувальна, спеціальна, медична, ортопедична подушка! Одна лінія та гроші в кишені!

О, якби все було так просто! Однак, згідно з дослідженнями GASH, "ортопедична" хвилеподібна подушка має такі ж (а часто і менше) шанси підійти вам як звичайна класична подушка, виготовлена ​​з нормальної фізичної механіки (висока м'якість, низьке викидання) - натуральний пух, синтетичний пух, латекс подушки.

Половина всіх придбаних ортопедичних подушок лежить навколо у шафах людей! Тому що вони неправильно вибрані. Тому що люди не могли звикнути до цього.

За прогнозами GASH, "ортопедична подушка", виготовлена ​​з твердої піни для пам'яті (їх на ринку так багато), має шанс не більше ніж на 20%. Щоб отримати шанс хоча б на 50%, що підходить - вибирайте лише м'які, максимально м'які ортопедичні подушки, які ви знайдете.

Проблеми:

  • занадто висока агресивна хвиля чинитьзанадто великий тиск на шию - вибирайте форму хвилі з невеликою амплітудою або з двома різними валиками на вибір.
  • жорсткість самої піни для пам’яті занадто висока - голова - дуже легка річ, і вона не може штовхати багато типів «ортопедичних подушок»
  • принципова неможливість спати на спині, для сну на спині в подушці з хвилею, вкрай бажано виїмка, або класичної форми без хвилі взагалі. Або soooo м'яка пам’ять у подушці.
  • на «ортопедичній» подушці спати на животі майже неможливо

 

Рекомендації

Їх всього 2, якщо ви плануєте придбати ортопедичну подушку:

  1. оберіть найтепліший можливий (ми побачили хороше в епіцентрі Дормео "Українська ніч"
  2. будьте готові звикати і страждати протягом 1-2 тижнів

А якщо вона не поміститься через 2 тижні - можете помістити її в шафу з чистою совістю і повернутися до ідеальної пухової подушки. 

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001