Звикайте до нового положення сну: чи варто цього? | Gash

09 Лютий 2019

Звикайте до нового положення сну: чи варто цього?Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Звикайте до нового положення сну: чи варто цього?

Необхідність звикати до нового положення сну може виникнути з багатьох причин.

Щось змінилося в організмі, є якісь місцеві запалення, виявилося, що поточне положення сну призвело до хронічних проблем в організмі, людина отримала травму і більше не може спати як завжди.

У будь-якому випадку ви звикнете до нових умов - вам це подобається чи ні, ви будете спати. І з часом ти звикнеш. Якщо ліжко не підходить - доведеться замінити. Але це зовнішнє питання сну.

І є лише 1 варіант примусу спати в новому положенні сну. Якщо ви спите на боці або животі - ви можете спробувати почати спати на спині. Доцільність цієї дії існує. Положення сну на спині - найкорисніше, відновлювальне, глибоке і спокійне положення сну.

Як навчитися спати на спині?

По-перше, уважно слухайте поточний матрац. Чому я не можу заснути і спати на спині всю ніч? Якщо ви уважно спостерігаєте за відчуттями, слухаєте тіло і робите це пару ночей поспіль - ви можете отримати чітку відповідь. Що і де (в якій області спини) відсутня.

По-друге, пам’ятайте, що не має сенсу тримати голову прямо. Голова повинна бути трохи нахилена до плеча і повернена набік. Також дуже важливо вибрати найм'якшу подушку, що не штовхається. Тоді ви позбудетесь проблем із шийним відділом хребта.

По-третє, якщо з матрацом все в порядку, ви навчилися правильно розсувати голову, але спати не збираєтеся - будьте терплячі, і ляжте, поки не заснете.

Кажуть, що звичка формується за 21 день. Це неправда, зазвичай тижня достатньо, щоб зрозуміти - ви можете звикнути до нового найкориснішого положення сну на спині, чи ні.Ви також зрозумієте, чи винен матрац на ліжко - чи ні.

Існує ще один (для багатьох значущих) бар’єр перед сном на спині - хропіння. 

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001