Восстановление латексного крісла | Gash

09 Червень 2019

Ремонт кріслаМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Ремонт крісла

 

Любі друзі!

 За результатами промислового шпигунства ми переконалися в своїй теорії щодо терміну експлуатації натурального латексу. В цьому нам допомогла реставрація старого радянського крісла, якому на момент ремонту виповнилося ... 25 років!

По-перше, варто відзначити що в дослідженні брав участь ультраплотний натуральний латекс, імовірно 85-ї  щільності, по вазі він дуууууже важкий був, завдяки чому його довговічність триває досі. Зараз такий латекс не знайдеш днем ​​з вогнем - тільки на території Європи такий можна все ще знайти.

По-друге, ультраважкий латекс дійсно не продаючи за 25 років експлуатації і продовжує залишатися в гарній формі, з мінімальною усадкою і розм'якшенням.

По-третє, на фото видно істотна деградація (розсипання) натурального латексу, що спровоковано попаданням прямих сонячних променів. Саме тому наша майстерня вже 4 роки захищає натуральний латекс 100% натуральним льоном, який крім іншого, працює як активний світлофільтр і захищає латекс від ультрафіолетових променів.

Звідси випливає найважливіше що Ви повинні запам'ятати з цього поста - ні в якому разі не можна розташовувати латексний матрац на ліжков зоні дії прямих сонячних променів. Нещодавно до нас прийшов клієнт, у якого дорогущий шведський латекс буквально розсипався за 5 років лежання перед широким вікном, в яке світило сонце!

       

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001