Ремонт матраців - відновлення комфорту сну | Gash

08 Червень 2019

Ремонт матрацівМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Ремонт матраців

 

Довго ми думали, як же описати побачене. Вирішили, що ремонт матраців, це така тема, про яку варто не просто розповісти, а й зняти відео!

У нас на столі зараз проводиться ремонт фабричного матраца українського виробництва.

Вихідні дані - матрацу 1,5 роки  спали діти. По факту - матрац під частковим навантаженням (вага дитини - приблизно половина ваги дорослої людини) вийшов з ладу: паралон зімявся і більше не відновлює свою форму, повсть м'який (порушення технології виробництва).

                Скарга клієнта: неможливо спати, відчуваються пружини.

Зроблено сам матрац похабно, в складі чохла є трохи бавовни і шерсті з зимової сторони, чомусь шерсть під синтепоном, щільність дуже маленька, по 100 грам на квадратний метр. Потім йде 1 см низькоякісного поролону, м'який повсть (це порушення всіх стандартів, так як повсть - це ізоляція пружин і захист матеріалу від протирання), відсутність жорсткого периметра. Ремонт матраців в такому випадку - єдиний вихід зробити його знову придатним для використання.

Про матрац: сумлінно писати на матраці що він: до 120 кг навантаження, якщо взагалі він не відповідає вимогам до матраців, тому що м'який повсть, поганий поролон? Єдине, що залишилося і придатне до використання - це пружинний блок і чохол.

На етикетці написано, що "виріб відповідає вимогам ДСТУ вироби для сидіння, лежання". Якщо така якість відповідає ГОСТам, то я буду сміливо на своїх матрацах, що мої вироби значно перевищують вимоги ДСТУ. Крім того, варто задати собі питання: а чи дійсно цей матрац відповідає ДСТУ? З огляду на склад матеріалів, знайдених в ньому. Як варіант - тут обман покупця подвійно, і не відповідність ніяким стандартам якості в принципі!

Далі: коли ви вибираєте матрац, ви дивитеся на висоту виробу, для вас це означає,скільки там матеріалу використано. Виробники люблять вказувати на матрацах висоту, (чим більше - тим краще) так як часто це - визначальний фактор при виборі. За фактом, висота даного примірника = висота внутрішнього блоку 18см + чохол 1 см = 19 см.

Так само варто відзначити, матрац двосторонній, але при досить скромному бюджеті обернулося економією виробником на якісних матеріалах, відсутністю належної ізоляції пружинного блоку, і як результат - некомфортний сон.

Як правильно потрібно було зробити? Зробити односторонній матрац, застосовуючи якісні матеріали, що відслужить свої покладені 10-15 років.

 

Ремонт матраца

В результаті переробки ми зробимо ізоляцію пружинного блоку повстю, зверху кокосова койра і армована піна 32-й щільності. За характеристиками вийде матрац, ідентичний нашому (32-й кокус). Отримаємо помірно-жорсткий комфортний матрац з зручною, рівною поверхнею. 

Які види ремонту робить наша майстерня?

Ми ремонтуємо:

  • пружинні матраци
  • ремонт пружин (пружинних блоків),якщо необхідно - заміна
  • перетяжка
  • заміна наповнювачів (поролону, піни, латексу)  

 

Ремонт матраців найчастіше виконується в наступних випадках:

  • знос чохла
  • плями
  • продавлені пружини
  • деформація наповнювача

На всі роботи ми даємо гарантію (термін гарантії відрізняється, в залежності від використаних матеріалів) Ремонтами ми займаємося регулярно, свіжа стаття "Ремонт фабричного матраца" Дивіться також: Ремонт старого крісла в фабрика матраців Gash.  

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001