З'ємний чохол або стаціонарний? - GASH: Майстерня індивідуальних матраців

10 Лютий 2019

З'ємний чохол або стаціонарний?Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

З'ємний чохол або стаціонарний?

З давніх-давен, чохли на матрацах були незнімні. Це було дуже зручно в пору масового виробництва, коли безіменні матраци штампувалися тисячами, а клієнти не звикли питати - "почекайте, так а що там всередині в матраці? Я хочу спати краще!".

Однак зараз, коли весь світ рухається до більшого комфорту, більшою точністю і правильності підбору матраца - незнімні чохли відходять в минуле.

І справа не в тому, що їх не можна почистити, або випрати. Можна, і навіть зараз майстерня матраців GASH рекомендує користуватися послугами професійного чищення меблів на дому, ніж відвозити чохол в хімчистку.

Справа в іншому - справа в довірі і в намаганні компанії бути максимально відкритими. Готовності компанії надавати докази, що матрац зроблений якісно, ​​що там знаходиться те, що потрібно, що матрац робився з любов'ю.

І в цьому плані роз'ємний чохол красномовніше будь-яких текстів.

А в майстерні індивідуального матраца GASH знімні чохли знаходять ще більше сенсу. Адже ми розраховуємо, що станемо Вашою сімейною компанією на все життя. І з цією метою ми розробляємо найкращий сервіс, який тільки може бути.

І тому, якщо матрац Вам не підійде, ми безкоштовно відкоректуємо його жорсткість і доб'ємося, щоб Ваш сон став ідеальним. Таким, як ми і обіцяли.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001