Сотовий покет міцніше рядного, або пружинний блок матраца (pocket spring) - Gash

12 Червень 2019

Сотовий покет міцніше рядного, або пружинний блок матраца (pocket spring)Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Сотовий покет міцніше рядного, або пружинний блок матраца (pocket spring)

 

Пружинний блок в матрацах: як зрозуміти що він хороший?

Пружини в матрацах - дуже важливий компонент, завдяки якому ми відчуваємо комфорт, отримуємо добротність, хорошу висоту і пружність, то, заради чого ми взагалі замислюємо спальне місце. Так само пружинний блок є базою, основою, так званим ядром матраца, яке впливає на якості матраца, його довговічність. Ми використовуємо перевіреного виробника, який виробляє пружини з якісного дроту, використовує хороші клея, а так само - експортує продукцію в Європу, що говорить про якість даних комплектуючих наших матраців.

 

Сотовий пружинний блок (сотовий покет) 

 

Технологія стільникового Покета, з моєї точки зору, найкраща на сьогоднішній день. Всі класні ортопедичні матраци середнього рівня і вище на ринку, комплектуються цим різновидом конструкції пружин. Я ж в своїх моделях всюди використовую виключно стільниковий покет, оскільки роблю кращі матраци в країні! Стільниковий пружинний блок називається так, тому що пружини в ньому розташовані в шаховому порядку, що дуже нагадує бджолині соти. Кожна пружинка поміщена в свій чохол і кожна пружина працює самостійно при цьому - дві точки кріплення до мішечка пружини сусіднього ряду надійність і довговічність комфорт для сплячого Рядний пружинний блок прикріплена до сусідньої пружині в своєму ряду і з двома пружинами з сусіднього ряду. Переваги очевидні: 

  • кожна пружина працює самостійно
  • при цьому - дві точки кріплення до мішечка пружини сусіднього ряду
  • надійність і довговічність
  • комфорт для сплячого

Рядний пружинний блок

Рядний покет - пружинний блок, що складається з пружин, поміщених в чохли-мішечки, які в результаті складають ряди пружин. Сусідні ряди скріплені між собою по одному з'єднанню з сусідніми пружинами.

Переваги рядного покета:

  • Незалежна робота сусідніх пружин
  • Комфорт для сплячого
  • Низька вартість, в порівнянні зі сотовим покетом

Сотовий покет краще рядного, це факт!

Привіз нам наш постачальник в черговий раз сотовий пружинний блок, вони йдуть в стандартних бухтах, з яких ми вже робимо ядра для матраців. Відповідно з такої бухти можна виготовити приблизно 7-8 односпальних матраців. І нам треба було зменшити на один ряд пружинний блок, на заготовку для матраца (дивіться відео). Що я можу сказати: наш постачальник-виробник став використовувати якийсь новий клей. Якщо раніше можна було роз'єднати сусідні пружини без пошкоджень чохлів пружин, то тепер це просто неможливо! Сусідні чохли пружин просто доводиться розривати із зусиллям, тому що клей дуже хороший! Це в черговий раз доводить, що пружинний блок зроблений якісно, ​​що стільниковий покет краще рядного через кількість клейових з'єднань. Завдяки цьому матрац виходить дуже надійним, міжряддя в пружинах ніколи не розійдеться, не зіпсується.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001