Все про Memory foam — відкрийте революційний матеріал на Gash

07 Червень 2019

Все про меморі (Memory foam)Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Все про меморі (Memory foam)

 

Піна мемори - що це?

Memory foam (піна мемори) - революційний матеріал з уповільненою еластичністю. Не вірте бреду про особливу розумності осередків мемори, ніякої пам'яті форми, запам'ятовування контурів Вашого тіла і інтелекту у мемори немає. Це маркетинг і губонадувательство.

Характеристики та якості меморі.

 
 Меморі в'язки піна, на відміну від звичайних поліуретанів і каучуків, поступається навантаженні людського тіла не миттєво, а повільно і ліниво. Меморі повільно обволікає, і так само ліниво відновлює свою форму після навантаження. Ось і весь секрет уявній пам'ятливості!


Також, мемори Термочутливість. При зайвому нагріванні стає м'якою як кисіль, при надмірному охолодженні (нижче 16) стає пінопластові жорсткою.

Щоб простіше описати комфортність мемори піни, просто уявіть собі наматрацник, наповнений 3 см шаром густого варення.

Застосування меморі в матрацах.

Фабрика матраців «Gash» широко застосовує мемори в фьюжн-міксах з натуральними матеріалами - кінським волосом, пальмовою сіном, натуральним льоном, натуральним латексом.

Меморі м'якше натурального латексу. Меморі - це самий м'який з усіх існуючих настилів. Рецепт жорсткого мемори знайде болгарським латексним заводом ЕКОН в продукті меморілатекс. У нашому відео ви дізнаєтеся, що м'якше - мемори або латекс. Приємного перегляду!

Стандарти виробництва мемори. 

 

Загальноприйнята щільність мемори в Україні та багатьох країнах світу - 50 кг / м3. Деякі зарубіжні виробники використовують в своїх матрацах мемори 60-й щільності. Але на жаль зараз йде тенденція до полегшення мемори в Україні, і Обухівський завод вже випускає на ринок обмежені партії мемори ультранизької щільності 40 кг / м3.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001