Матраци від Gash - комфортний сон для всієї родини

13 Травень 2021

Як все починалосяМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Як все починалося

Авітамінозна весна, 2012 рік. Я вже рік як без постійної роботи (працював у центральному штабі Юлії Тимошенко, після програшу на президентських виборах - скоротили). 3 місяці тому народилася третя донька. Стрес, будівництво будинку мрії, що зупинилося через брак грошей, і… тадаааам! треба дітям купляти матраци! Попадається на очі реклама матраців відомої української марки. Хм, цікаво! Класний сайт, великий каталог, детальний опис кожної позиції. Матраци з аераторами, ручками, ефект “зима-літо”, інноваційна ортопедична піна та ще й кокосовою койрою на одній стороні. Хоч і заводські, але робляться під замовлення. 2 тижні чекати. Не матраци, а мрія та ще й недорого. Гарантія 5 років, картинки - вилизані! Все супер! Беру!

І ось воно приїжджає… Коли я торкнувся - зомлів. Я ж відчуваю пружини, ось вони, прямо під пальцями! А де ж піна, а де ж кокос? Розірвав чохол - кокос півсантиметра, піна - по 1 см з кожної стороні. У випадку боннелю - це ні про що. Чудово, бл*, я купив голий бонель, красень)) Ну діти трохи переб’ються, повертати матраци вже не можна, в гарантійці так і написано - розпакував, сам дурень.

Матрац собі? Ну пошукав в інтернеті ще. На сайтах декількох виробників описи ніби писали під копірку. Виглядає красиво, але стійке відчуття що тебе намахують.

Почав цікавитися питанням якості, шукати матеріали. Ніхто нічого не знає. А якщо кажуть цифри - невідомо що вони означають. Кажуть дива трапляються, і хто шукає - той знаходить. Так! Видалося що тесть знає де купити якісну піну. Ну поїхав. Кажу - дайте якісне. Дали 35-ту щільність. Але, як з’ясувалося згодом, якість з точки зору довговічності та якість з точки зору комфортного сну - це дві абсолютно різні речі. Спати на голій піні(хай довговічній, але правильної для цього марки) виявилося надто м’яко і незручно. Почала боліти спина. Так, зрозуміло, однією піною справа не обійдеться… 

Пробуємо далі, назад дороги вже немає) На заводське точно не поведуся! Знайшов постачальника кокосової койри. Придбав 2 см з латексацією 50% і поклав на піну. Стало краще, але все рівно не те, бо тепер стало поверхнево жорстко. (ой, я забув, я не казав вас що я принцеса на горошині? ні?, ну тепер знаєте чому Гашик і чому матраци))).

Як зробити поверхневу м’якість і комфорт? А ще й так, аби бути великим оригіналом (люблю все робити по іншому). Побачив я в того постачальника кінське волосся… (хитрий смайлик). Евро-піна - латексований кокос 2 см - латексоване кінське волосся -  ііі..бінго, ось воно, знайшов!)) Тепер не надто м’яко, в міру жорстко, а головне - дуууже комфортно и неймовірно круто вентилюється)))

Так з’явився перший легендарний рецепт індивідуально підібраного під себе матрацу “Князь” (європіна, кокос - 2 см., кінське волосся - 3 см.) На той момент(так, мені він потім перестав підходити) Князь круто підійшов і я нарешті почав висипатися) Але це був  тільки початок… Точніше ось це було лише тільки початком… 

 

 

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001