Якісний настил з зомбі-піни (60 кг/м3) - Gash

22 Жовтень 2018

Настил: зомбі-піна (важка пресована піна 60 кг / м3)Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Настил: зомбі-піна (важка пресована піна 60 кг / м3)

Зомбі-піна - це пресована надважка (60кг / м3) піна високої жорсткості.

Звідки така шалена назва - зомбі-піна?

Воно цілком логічно і відображає глибинну суть цього матеріалу - один раз померлий, відроджений і після цього - невбиваємий.

  1. "Одного разу померлий" ... початкова сировина для зомбі-піни - крихта з піни, яка виходить після прібрезкі свіжих блоків в потрібні розміри. Крихти діаметром 1-3 см утворюється багато, відмінний чистовий матеріал, який шкода викидати.
  2. "Дивом відроджений" ... вся крихта збирається в спеціальній ванні, заливається свіжим поліуретаном і під високим тиском в спеціальному пресі сильно стискається до потрібної щільності (від 60 кг / м3 і вище з кроком 20 кг)
  3. "Відтепер неубіваемий" ... коли поліуретан зі стислою крихтою застигає під тиском, він нарізається на листи різної товщини, і виходить жорсткий, невбиваємий високощільний матеріал, який має фізичну жорсткість і надійність (висока щільність + пресування).

Наскільки зомбі-піна екологічна?

Настільки ж, наскільки і первинна піна! В її виробництві використовується той же поліуретан, який використовується при вспіненні первинного ППУ.

Ми б сказали навіть більш екологічна! Адже при її виготовленні близько 50% матеріалу - це відходи первинного виробництва, що зберігає навколишнє середовище і захищає екологію.

Яку функцію виконує і що в матраці замінює зомбі-піна?

Зомбі-піна використовується як жорсткий прошарок-ізолятор пружин від тіла, що підвищує загальну жорсткість матраца.

За своєю суттю - зомбі піна є економ аналогом кокосової койри, має більш привабливу ціну але, завдяки пінної структурі - не володіє деревної жорсткістю кокоса.

Де використовується зомбі-піна?

  • В однойменній серії пружінніков серії Зомбі як серединний ізолятор / замінник кокосової койри.

Особливу увагу зверніть на наш бест-селлер Зомбі Делюкс - міцний помірно-жорсткий неубіваемий матрац з поверхневим шармом мемори.

Також зверніть увагу на пружіннік з тонізуючим підвищеною жорсткістю Зомбі Плюс, який надає просто таки лікувальну дію на випадки складного сколіозу у кліентво.

Дуже цікавий активно-жорсткий матрац зомбарі.

  • В індивідуальних збірках беспружінніков, наприклад Євро-зомбі.
  • В авторських збірках під американські матраци, як серединний армуючий прошарок.

Слої

зомбі-піна 2 см

зомбі-піна 2 см

Зомбі-піна - екстражорстка, екстращільна піна, отримана за технологією вторинного пресування, завдяки чому її жорсткість має фізичне, а не хімічне походження. Зомбі-піна аналогічна кокосу по жорсткості, з бонусом пінного, більш ніжного і мікроточкового комфорту.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001