Важкий Pocket Spring ГДР 8 см 444 шт / м2 | Gash

02 Листопад 2018

Важкий Pocket Spring ГДР 8 см 444 шт / м2Мастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Важкий Pocket Spring ГДР 8 см 444 шт / м2

Важкий блок незалежних пружин Pocket Spring ГДР - це дуже рідкісна, а в Україні так взагалі - ексклюзивна штука, яка в матрацах використовується тільки у GASH.

Наскільки ГДР - це потужно?

ГДР - це блок рядної збірки висотою 8 см з дуже високою щільністю пружин 444 шт / м2, малим діаметром пружини (4 см) і спеціальної жорсткої завивкою.

Спочатку блок ГДР розроблявся для екстремальних навантажень і використання в диванах (постійні точкові навантаження), однак GASH побачив величезну перспективу використання таких блоків в нашій фірмовій потужній серії матраців офісного типу.

ГДР-444 є дуже близьким аналогом нашого легендарному безпружинні ядру Мега-40 (Читайте в сусідніх розділах Енциклопедії - "Ядро матраца: мега-піна" або дивіться однойменну серію матраців в каталозі - важкі беспружіннікі Мега).

ГДР серія пружиннікив - це пружинніки з потужним, рівним внутрішнім ядром, і (найчастіше) глибокими комфортними фасадами.

Так чим відрізняється ГДР-444 від Мега-40?

В основному більш помітною амплітудою, погойдуванням, настільки характерним для пружин. Пружини ГДР на 1 см м'якше, а при точкових навантаженнях - більш податливі, ніж Мега. Подібна рецептура відмінно підходить для великих людей, для людей, які на матраці не тільки сплять, а й працюють і відпочивають. А також, потужне внутрішнє ядро ​​являє собою чудове технічне рішення для пар з великою різницею у вазі.

У яких матрацах і збірках GASH використовує GDR Pocket?

  1. Потужні односторонні матраци з глибокими пінними фасадами - ЮАР ГДР, МультіЛат ГДР, Батон Як В Туреччині Вотер.
  2. Двосторонні потужні помірно-жорсткі матраца - Колобок ГДР, Батон ГДР.
  3. Впевнено-жорсткі матраци з невеликими пінними масивами - серія Танк ГДР.
Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001