Натуральний настил з сизалю: еластичність та комфорт | GASH

16 Листопад 2018

Натуральний настил: кактусове волокно сизальМастерская матрасов GASHМастерская матрасов GASH

Натуральний настил: кактусове волокно сизаль

Сизаль - це ідентичний за технологією виготовлення до кокосу натуральний настил з волокон мексиканського кактуса Агава, організований в рівномірну товщину (близько 1 см) голкопробивним методом і зафіксований по площинах латексним клеєм.

Сизаль - це м'який аналог кокосової койри, який має підвищену еластичність завдяки особливій структурі свого волокна. На відміну від кокоса - кактусова волокно абсолютно не деревиний. Якщо придивлятися, то сизаль складається з м'яких, але товстих волокон однакової 0,3-0,4 мм товщини.

Навіщо взагалі сизаль потрібен?

У випадках, коли кокос жорсткий, але сильно втрачати жорсткість не хочеться - допомагає сизаль. Той же вихід коли мемори м'якуватий, але сильно втрачати його м'якість не хочеться, а хочеться трохи заармовати.

Завдяки довгим і розтяжним волокнам, полотно з сизалю набагато краще модулюється і відпрацьовує всі анатомічні вигини тіла, ніж кокос.

Яка латексації у сизалю?

Сизаль поставляється тільки в одному сортаменті - в рулонах шириною 2 метри з 30% латексації.

Через це латексний запах не почувається?

На жаль так, невеликий латексний запах при такому рівні латексації неминучий. Більш того, до цього запаху домішується кисленький запах сизалю, що втім в більшості випадків невиразно. Ми не рекомендуємо сизаль тільки самим чутливим до запаху людям. В інших випадках проблем з запахом сизаля поки не було!

Стоп! Найголовніше! А яка щільність сизаля?

Сизаль поставляється в одній єдиній щільності - 1000 гр / м2. Завдяки насиченій латексації і більшої податливості для иглопробивной машини, сизаль краще переплетений, більш монолітний ніж кокос, більш еластичний і анатомічні.

Де використовує сизаль GASH?

Ми досить нечасто використовуємо сизаль для тих клієнтів, хто хоче отримати натуральну ізоляцію пружинного блоку, але щоб вона була м'якше і еластичнішою, ніж ізоляція кокосової койрой або жорсткою термоповстю.

В такому випадку сизаль може з легкістю замінити м'які матраци з серії Хмарка (Ви також можете це зробити, відкоригувавши сподобався матрац в Конструкторі)

Вельми хороша гра сизалю з кокосом - виходить 2 см шар з перехідною жорсткістю, між деревної кокосової і тягучою волоконної. Матрац Спарта колись був, так сплив.

Дуже цікаво використовувати сизаль в двосторонньому матраці Князь 2Х, не втрачаючи 100% натуральності ми знаходимо більшу анатомичность використовуючи іншу сторону матраца!

Матраци серії Космічний - де м'яка мемори можна ніжно армувати сизалем.

Матрац Тропічний Мехікалі - де латексна еластичність підкреслюється сизалем

Слої

сизаль 1 см

сизаль 1 см

Еластичний комфортний настил з волокон кактуса Агава, незначно збільшує жорсткість матраца і додає йому приємну додаткову пружність. Коригує всього + 0,5 см жорсткості. Використовується в комбінаціях з кокосом, меморі, натуральним латексом, служить чудовим нейтральним ізолятором пружин.

Мастерская матрасов GASH FacebookYoutubeINSTAGRAM +38(067)3516001